Чухме колко е прекрасно управлението. Чухме и критика към от

...
Чухме колко е прекрасно управлението. Чухме и критика към от
Коментари Харесай

ДПС: Това е най-слабият кабинет от края на комунизма

Чухме какъв брой е прелестно ръководството. Чухме и рецензия към от тях от хора, които си мислят, че от тях стартира всичко. Тази зала е виждала самоувереност и надменност още през 2009 година, това не е нещо ново. Това съобщи водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в декларация от трибуната на Народно събрание.

Той напомни на депутатите, че евроатлантическата ориентировка не стартира от тях, тъй като още през 1991 година е обрисуван консенсусът за присъединението на България към Европейски Съюз и НАТО. След това са направени старания този ценностен избор да бъде комуникиран в обществото.

“Тази власт, която прави оценка себе си като чудесна и прелестна... за нея можем да кажем няколко думи. Няма ограничения за поддръжка на бизнеса и жителите. Няма проект за възобновяване и резистентност, без значение че слушаме за това от много време. Нямаме държавен бюджет. Инфлацията си върви, вие помагате за нея, само че не помагате за разрешаване на рецесиите ”

Според него от декларацията на Политическа партия излиза наяве, че задачата е задкулисието да завладее страната: “Всяко ваше деяние оправдавате с антикорпуция, само че към този момент единственото ви деяние е сведено до антикорупционната търсачка Google.

“Това е най-слабият кабинет от края на комунизма. Това държавно управление наподобява на клуб на по ползи, а не на държавно управление ”, безапелационен беше Карадайъ.

Той прикани за разговор и за възобновяване на държавността посредством демократични начини - господство на закона и спазването и гарантирането на правата и свободите на всички български жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР