Чух се с Боби в 18:30 на 31-ви декември и

...
Чух се с Боби в 18:30 на 31-ви декември и
Коментари Харесай

Майката и бабата на убития в Къщата на ужасите Боби: Неделчо и Кети са замесени с нещо, щом е толкова жестоко...

" Чух се с Боби в 18:30 на 31-ви декември и се разбрахме в 12:00 часа да се чуем. Аз му звъннах малко след 12 и телефонът му даваше свободно, след което ми се затвори. След това отново го набрах и отново затвори. Това съобщи в ефира на Нова тв майката на убития младеж в Къщата на ужасите Боби Стефка. " В първия миг помислих, че мятат пиратки, не съм си помислила, че някой може да е затворил телефона. На идващия ден го потърсих, телефонът още веднъж бе изключен. Звъннах на детенцето, с което щеше да чества, и той ми сподели, че Боби не е там ", разкри още почернената майка.

След това звънях на Нанси и на Кети, само че техните телефони също бяха изключени. Помислих, че са отпътували на вила, където няма обсег. Ходих да го диря, само че не знаех в коя къща са. Виках " Нанси, Нанси ", само че никой не отговаряше ", продължи Стефка.

Стефка разкри какво е било последното нещо, което са си говорили със сина й.

" Говорихме си общи неща, той ми сподели, че са пазарували от Курило, с цел да си вършат скара. Разбрахме се в 12 часа да се чуем ", описаха роднините на Боби.

" Стремели сме се да не усеща неналичието на татко му, добави през сълзи бабата на Боби Корнелия.

" Като синът ми сподели, че къщата била цялостна с трупове, взех решение, че тая е сготвила нещо и са се изпотровили. Стояли сме цяла нощ извън. Всеки ден вървим там, само че никой нищо не ни споделя. Нещо има! ", описа с треперещ глас Корнелия.

" Нанси я познавах, с Кети съм се виждала един път, само че сме се чували по телефона. Може би Неделчо и Кети са забъркани с нещо. Щом е толкоз грубо, значи има нещо. Всичките са с доста патрони убити. Боби искаше да приключи и да стартира да работи, с цел да изкарва парички ", приключи почернената Стефка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР