Чух, че има поддръжници на пакет Мобилност, които казаха, че

...
Чух, че има поддръжници на пакет Мобилност, които казаха, че
Коментари Харесай

Новаков: Пакет Мобилност ще фалира транспортния сектор

Чух, че има поддръжници на пакет " Мобилност ", които споделиха, че се борят за транспортния бранш. Как? Като оферирате ограничения, които желаят да го банкрутират, по този начин ли?

С тези думи стартира евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков прочувственото си изявление по пакет " Мобилност " на сесията на Европейския парламент в Страсбург. И продължи: " Бе казано, че е реализиран компромис, който е добра основа за гласоподаване. Това не дава отговор на истината. За компромис трябват две страни, а тук едната липсваше. За пръв път в историята на този парламент някой написа отчет от името на докладчик без неговото познание. Това не е компромис. "

Новаков настоя решението по тематиката да бъде оставено за идващия Европейски парламент: " Да бъдем почтени. Остават 2 седмици до края на този парламент. Няма време да се приготви рационално и уравновесено решение. Единственото решение е да се остави за идващия парламент, който има 5-годишен небосвод. Вече не става въпрос за превоз. Става въпрос за здрав разсъдък. Четвърти следващ опит бе изработен този пакет да се прекара - четвърти следващ неуспех. Това би трябвало да ви приказва нещо. Това не е решение. Бяха реализирани доста неща, само че 5 пъти повече беше сбъркано. "

" Трябва да оставим този пакет за идващия парламент ", упорито повтори Новаков. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР