Чух, че г-жа Манолова е питала къде са училищата и

...
Чух, че г-жа Манолова е питала къде са училищата и
Коментари Харесай

Първи задочен сблъсък „Фандъкова – Манолова”: Къде са детските градини

Чух, че госпожа Манолова е питала къде са учебните заведения и детските градини в кварталите. Тук са – в кварталите. Мога да покажа на Мая Манолова една по една новите 100 детски градини. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, представена от БГНЕС.

Тя уточни, че до края на годината ще бъдат приключени още 5 детски градини, строят се 8 и ще бъдат стартирани други 9.

Нашите цели от години са развиването на София като зелен и чист град, работа в кварталите, а новият ни приоритет е, че от 2 години можем да си позволим да влезем интензивно и целеустремено в кварталите, откакто реконструирахме и подобрихме базовата инфраструктура, акцентира столичният кмет.
Инициативен комитет издига Мая Манолова за кмет на София Членовете му досега са 65 души, измежду тях са режисьори и артисти
„ Който дава обещание лесни резултати в двумилионен град, няма по какъв начин да ги реализира елементарно, само че с работа става. Моята мотивация е работа за София, реализиране на резултати и аз съм човек, който не бяга от отговорност”, безапелационна беше Фандъкова.

По-рано през днешния ден Мая Манолова разяснява, че „ от години София няма кмет, а един изпълнителен директор”.
Фандъкова vs. Манолова: Дамският конфликт за София (ОБЗОР) Омбудсманът Мая Манолова подаде оставка, с цел да се бори за кмет. Борисов подсети, че тя е била определена за този пост с гласовете на ГЕРБ
„ София е мръсна, непочистена и диша доста мъчно. София е презастроена. София мъчно се придвижва. София е ограбвана, несигурна и обгърната от пипалата на корупцията. В София единствено акулите се усещат в свои води, по тази причина виждаме и техните перки по центъра на града ни. Вина имат всички партийни централи, които вземат участие в разграбването на града със своето безмълвие. Но главната виновност я носи партия ГЕРБ, която ръководи в схеми столицата към този момент 14 години”, безапелационна бе тя.

По думите ѝ измежду целите ѝ ще бъдат построяването на нови паркове, градският превоз и незамърсяващи транспортни средства. „ Ще работя за София на общностите и София без външна страна, с цел да се спре практиката вложенията да отиват в центъра, а кварталите да тънат в дупки”, съобщи Манолова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР