Чух, че е имало напрежение на протеста с журналисти, но

...
Чух, че е имало напрежение на протеста с журналисти, но
Коментари Харесай

Ризова към Костадинов: Това е разкъсаният микрофон на репортер на БТВ, нападнат от вашите хора

Чух, че е имало напрежение на митинга с публицисти, само че неслучайно сме на 112-о място по независимост на словото и голяма част от медиите не са справедливи. Така водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов отговори на въпроса на Цветанка Ризова в " Лице в лице " по бТВ какво знае за вербалната офанзива против кореспонденти на малкия екран от протестиращи през днешния ден.

Ризова сподели раздрания микрофон на публицисти на малкия екран, а по скайпа Костадинов посочи: Не мога да го видя поради гледната точка на камерата.

Разкъсан микрофон, в резултат на подложени на устен и физически напън момчета и девойки, сподели още Ризова.

Ако са били подложени на физически напън, поучавам ги да се извърнат към юристи, както наши хора ще се извърнат към такива поради изтекли персонални данни по вашата телевизия. Аз също ще потърся юристи поради моето ЕГН, което бе показано в ефира. Излишно помолих да бъде зачеркнато, само че не стана. Не бива да се сърдите на хората, че има експанзия против медиите, които се едностранчиви и оферират единствено едната позиция. Действа агитация, която е едностранчива, сподели още Костадин Костадинов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР