Чуем ли думата чук, в главата ни (или поне в

...
Чуем ли думата чук, в главата ни (или поне в
Коментари Харесай

Ако имах чук, такъв вълшебен чук

Чуем ли думата чук, в главата ни (или най-малко в нашата) неизбежно изплува песента на Емил Димитров " Ако имах чук ". Определено имаме потребност от един против неприятните хора, както самият Емил Димитров пее в парчето.

Но с изключение на, с цел да се защитим от неприятните, имаме потребност и от подобен чук, с който няма да се нараняваме в опитите си да забием гвоздей на стената.

При общоприетия чук заплахата от удар на палеца е прекомерно огромна и в множеството случаи тъкмо това ни възпира да се захванем с планове за дома. Именно рисковете от пострадване са главната причина, която кара дизайнерът от Охайо Майкъл Дейвид Янг да измисли решение - елементарен за потребление чук с вградени пирони.

Публикация, споделена от Yanko Design (@yankodesign) на Авг 23, 2018 в 12:28 PDT

Чукът не изисква електричество, само че има нещо като вградена лента за пирони в устройството. С просто потупване в профил, чукът зарежда гвоздей и го слага на мястото, където имаме потребност да бъде, пишат от My Modern Met.

Всеки гвоздей е подготвен да бъде забит в повърхността, като по този метод се рационализира процеса и потребителя заобикаля пострадване. Проектът на Янг стартира с ръчно начертани скици и минава през голям брой прототипи и модификации, преди да се спре на окончателната версия. Дизайнерът работи по чука през последните шест години.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР