Чудя се защо България трябваше да загуби 9 месеца, за

...
Чудя се защо България трябваше да загуби 9 месеца, за
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Няма да има правителство, но всичко се случва час по час

Чудя се за какво България трябваше да загуби 9 месеца, с цел да се стигне до през вчерашния ден – ГЕРБ хвърлиха кърпата и споделиха, че няма да вършат държавно управление, тъй като се търгуват постове “. Това разяснява в „ Денят стартира “ депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.
Относно поръчката на ГЕРБ, че могат да продължат диалозите с ПП-ДБ след избори разяснява:
„ Пожелавам им триумф в предизборната акция – в случай че това ще им е акцията, че ще продължат диалозите, то по-добре да не ги стопират “.

В идващ парламент социалистите ще работят с тези,

които желаят да вземат решение проблемите – Свиленски обаче отхвърли да уточни партии, а прикани да се изчака да стане ясно кой ще влезе в идващото Народно събрание.
„ Тази акция би трябвало да я формулираме не с кого, а защо – всяка партия да каже защо ще се бори “.
Георги Свиленски не вижда проблем с последните промени в Конституцията, съгласно които Народното събрание ще заседава и при служебно държавно управление.
„ В естествена обстановка Народното събрание постоянно заседава и не се саморазпуска. Това, че три години сме в някаква шизофренна обстановка да създадем пет избора не значи, че неприятното би трябвало да стане вярно “.
Според депутата другите два мандата са изчерпани и още веднъж удостовери, че в случай че третият мандат отиде при Българска социалистическа партия, ще го върнат незабавно.

„ Като познавам Борисов, който заран приказва едно,

на обед друго, а вечер прави трето… Личното ми мнение е, че са изчерпани и няма да има държавно управление, само че всичко се случва час по час “.
Свиленски разяснява, че на срещата на някогашни членове на Българска социалистическа партия в НДК са участвали хора, които от години работят срещу партията.
„ Кои бяха там – Мая Манолова, Георги Първанов, Сергей Станишев. Станишев и хората към него вкараха плоския налог. Оттогава до момента най-голямата рецензия към Българска социалистическа партия е за какво не го е отменила, тъй като това не е лява политика. Сега тези хора сядат в една зала и споделят, че Българска социалистическа партия не произевжда лява политика, а те са левите хора “.
Заяви, че уредник на срещата е Иван Таков и го назова „ съдружният сътрудник на ГЕРБ в СОС “.

 

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР