Чудя се инициативата на “Отровното трио и гражданите миналата седмица

...
Чудя се инициативата на “Отровното трио и гражданите миналата седмица
Коментари Харесай

Паунова пита Отровното трио дали са писали до БСП и ДПС, Хаджигенов й отговори

Чудя се самодейността на “Отровното трио и жителите ” предходната седмица - тези точки за реализиране на единодушие за правосъдна промяна, анти-ГЕРБ и тн. до кои партии са изпратени? Разбрах, че оферират, но не разбрах на кого? На Движение за права и свободи, да вземем за пример оферират ли общ фронт за правосъдна промяна?
За подтекст:
 Адвокат Хаджигенов обясни изборната математика за отвратените Адвокат Хаджигенов обясни изборната математика за отвратените
" Гледам, че отново сме отвратили част от опозиционни настроените люде и не ни е нито за пръв, нито за финален път ", написа членът на Отровн...
На 19 октомври 2020 година пред Свободна Европа юрист Николай Хаджигенов дава отговор на въпрос кой може да бъде опция на ГЕРБ по следния метод: " Всички дружно против ГЕРБ, без Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, тъй като те са съучастници. Какво неразбираемо има? "
P.S. След включване под статуса от Николай Хаджигенов стана ясно, че да - писмото е изпратено до Движение за права и свободи, и до Българска социалистическа партия, във Facebook.
" Точно по този начин изпратени са и до тъй наречените съпротива БСП/ДПС. Питането можеше да е непосредствено до източника, само че пък сигурен съм, че по този начин е по-секси, написа Хаджигенов под поста й.
" И до момента в който ровиш, няКОЙ да бъде по този начин общителен да ми изясни по какъв начин текст на декларация в три точки от вида не правин нищо с герП и ще вършим правосъдна промяна се трансформира в коалиция.
 Манолова и Отровното трио да не употребяват Мутри, вън в името на обединението си, упорстват протестиращи Манолова и Отровното трио да не употребяват " Мутри, вън " в името на обединението си, упорстват протестиращи
Мая Манолова и „ Отровното трио “ да сменят името на обединението си – „ Изправи се! Мутри, вън! “ Това прикани...
И до момента в който слушаш все по този начин деликатно, още тогава споделих, че ПРОМЯНА не е допустима без гласовете на бсп, а за конституция и без тези на дпс, тъй като такава е действителността ", написа още членът на Отровното трио.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР