Чудовищно по своята жестокост престъпление е извършено в Украйна. В

...
Чудовищно по своята жестокост престъпление е извършено в Украйна. В
Коментари Харесай

Изверг заля жена си с вряла вода в съня й, а после... СНИМКИ 18+

Чудовищно по своята свирепост закононарушение е осъществено в Украйна. В края на месец юли в Запорожие мъж е залял спящата си брачна половинка с вряла вода.

Престъпникът към момента е на независимост. След зверството 33-годишният Димитрий Межебицкий е избягал от мястото на престъплението.

Ако бъде приет за отговорен, го грозят до 15 години затвор за опит за ликвидиране.



Пострадалата се намира в болница със страшни изгаряния по лицето, ръцете и горните елементи на тялото. Състоянието й се усъвършенства. Очаква се най-скоро тя да бъде преместена от реанимацията на болничното заведение в елементарна стая.

Младата жена се храни благодарение на сонда.



Жестокото закононарушение е осъществено на 28 юли. Садистът нападнал 25-годишната си жена в съня й. Майката на две дечица се събудила от непоносима болежка, а нападателят наливал вряла вода в устата й и заливал лицето й.



Красивата украинка пробвала да избяга, само че нападателят я настигнал по коридора, залял я с останалата вода и отрязал част от косата й.

Анастасия съумяла да превъзмогне болката и да се измъкне през прозореца. Започнала да крещи за помощ, а шокираните минувачи незабавно извикали полиция и спешна помощ.

„ Побягнах по коридора, само че той ме хвана, три пъти ми ряза косата, а по-късно ме заля с още 4 литра вряла вода. Излязох през прозореца и помолих един юноша да извика спешна помощ, скрих се в храстите и започнах да чакам”, споделя дамата.

Анастасия е с 25% изгаряния по тялото. Тя е кръговиден сирак и няма пари за скъпоструващото си лекуване. Средствата, по думите й, се събират по целия свят. Младата жена има единствено брат. Децата й – на 3 и 5 годинки, сега са при майката на нападателя й.

Връзката на Анастасия с Дмитрий стартира доста красиво. Двамата се срещат, до момента в който украинката учи в педагогическия лицей. След известно време тя се мести да живее при него, а малко по-късно забременява с първото си дете.

Малко по-късно животът на Анастасия се трансформира в същински пъкъл. Дмитрий стартира да я бие. Съседи на младото семейство споделят, че мъжът постоянно злоупотребявал с алкохола, от време на време даже се дрогирал. Държал се несъответстващо и нападателно освен с жена си, само че и с близките.

28-годишната украинка признава, че малко преди нападението се скарала с мъжа си. Въпреки че се сдобрили след абсурда, Дмитрий решил да си отмъсти.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР