Чудовище с огромна глава и светещи очи уплашило до смърт

...
Чудовище с огромна глава и светещи очи уплашило до смърт
Коментари Харесай

Огромен подземен дракон изкара акъла на туристи

Чудовище с голяма глава и светещи очи уплашило до гибел група туристи в Мексико, които се кълнат, че са се срещнали с митичен змей. За страховитото си премеждие те описаха в мрежата, а историята им събра голям брой фенове на тайните теории.

Феновете на рискови чувства, се спуснали в една подземна пещера, на 300 метра под повърхността на Земята.

През последните десетилетия нашата планета непрекъснато се тресе. Гигантските разломи и пещери, дълги километри, притеглят туристи, жадуващи за завършения и популярност, опитващи се да впишат имената си в редиците на откривателите. Този порив обаче, за малко не се трансформирал в мъчителна крах за компания другари, които се спуснали на 300 метра дълбочина в подземна двукилометрова пещера в Мексико.

Веднага щом слънчевите лъчи се скрили и групата се оказала обградена от непроницаем мрак, членовете ѝ незабавно усетили ужасна миризма като от гниещи трупове, а след момент в тъмнината се посочили безчовечен светли очи. Туристите съумели да видят единствено контур с голяма глава и драконовско тяло. Тази "среща " по този начин ги изплашила, че те се паникьосали и се втурнали към изхода. Страхът бил толкоз огромен, че на нито един на феновете — откриватели не му хрумнало да снима създанието.



Когато се почувствали в сигурност, отвън дълбоката дупка, която били тръгнали да изследват, туристите побързали да споделят историята с останалия свят, свързвайки се с локални и непознати медии и публикувайки я в интернет.

И въпреки пресата да не била превзета от описа им, а скептиците да ги обвинили в опит да завоюват лесна популярност, криптозоолози и специалистите в областта на тайните теории били доста заинтересувани от описа им.

Едно от смелите догатки е, че туристите са се натъкнали на голям под земята змей, пристигнал от редом измерение. То се основава върху теорията, че в недрата на Земята са се образували портали, позволяващи на незнайни за индивида същества да водят под земята метод на живот, без да се демонстрират на повърхността.

В приказките за големи дракони, които населяват пещери и подземни тунели, доста хора започнаха да имат вяра на фона на събитията в Нова Зеландия. След мощните трусове, които разтресоха островната страна, в земята се отвориха големи процепи, а от там изпълзяха на повърхността червеи с рекордни размери. Това накара доста от феновете на тайни теории да стартират да приказват за свръхестествени създания, които се спотайват под краката ни без ние въобще да подозираме.

Според едно от най-разпространените вярвания, естествените катаклизми и стихии, които се случват на всички места по света — като мощни трусове и пробудили се вулкани — ще накарат подземните жители да се покажат на повърхността. Много конспиратолози са уверени, че невижданите създания, описвани в приказки и митове, усещат, че доближава моментът, в който земното недро ще се взриви. Ето за какво те ще изоставен леговищата си, в опит да се спасят.

Тези изказвания доста припомнят на разногласията към живота в дълбините на океана, които се водят от няколко години. Според доста псевдоучени и конспиратолози, под водата може би живеят митични създания, като русалките, които не сме виждали, единствено тъй като голяма част от Световния океан остава неразучена от индивида. Все отново океаните и моретата покрива към 71% от повърхността на Земята, а от тях индивидът е съумял да изследва едвам към 5%.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР