Чудо с Джулия Робъртс е четвъртият филм от цикъла Живот

...
Чудо с Джулия Робъртс е четвъртият филм от цикъла Живот
Коментари Харесай

Чудо с Джулия Робъртс е четвъртият филм от цикъла Живот като на кино. Големи филми за различни хора

" Чудо " с Джулия Робъртс е четвъртият филм от цикъла " Живот като на кино. Големи филми за разнообразни хора ". Прожекцията е през днешния ден от 18.30 ч. в Дома на киното, оповестяват уредниците.

Продукцията под режисурата на Стивън Чбоски споделя невероятната и вдъхновяваща история на 11-годишния Август Пулман (Джейкъб Трембли), роден с деформирано лице. С поддръжката на любящите си и отдадени родители (Джулия Робъртс и Оуен Уилсън) момчето се пробва да одобри себе си подобен, какъвто е и да се впише в учебно заведение.

" Чудо " внимателно обрисува ориста на " другите " хора и тяхната битка, дава образец за добротата и скъпите човешки качества и слага тематиката за толерантността, състраданието и приемането, означават от екипа.

Входът е с билети от 8 и 6 лева Сто безвъзмездни билета ще бъдат публикувани директно преди прожекцията.

Филмът е със надписи и дублаж. Осигурени са самостоятелни приемници за дублажа.

Целта на цикъла " Живот като на кино. Големи филми за разнообразни хора " е посредством киното по занимателен и занимателен метод да се сложи тематиката за разбирането и приемането на хората с интелектуални усложнения, както и да се усъвършенства достъпът до киноизкуството за хората с увреждания и да се способства за превъзмогване на стигмата пред тяхното обществено включване, показват основателите от фондацията " Светът на Мария ".

Прожекцията е осъществя в границите на плана " Независим живот " с финансовата поддръжка на Българската асоциация на хора с интелектуални усложнения. 

Информацията е на Българска телеграфна агенция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР