Чудо! Истинско чудо се случи със Слави Трифонов, който доскоро

...
Чудо! Истинско чудо се случи със Слави Трифонов, който доскоро
Коментари Харесай

ЧУДО: Неподвижният Слави Трифонов рипна като млада булка, а го бяха отписали!

Чудо! Истинско знамение се случи със Слави Трифонов, който до неотдавна бе действително отписан от света на живите от мнозина. Шоуменът дълги години бе не просто в разтърсено, а в съществено повредено здраве - не виждаше добре, не можеше да върви и даже да пази равновесие самичък. Помагаха му патериците, а след това и хора от защитата, а той едвам се задържаше прав...

Няма да бъде пресилено в случай че кажем, че съгласно много хора, даже и най-верните почитатели на Дългия, той нямаше изгледи за усъвършенстване, в противен случай. Но... алилуя! Чудото се случи и неразбираемо по какъв начин Слави потегли самичък. Захвърли патериците и се движи прелестно, за което откровено се радваме и му желаем здраве!

Трифонов с години обикаляше по лекари и у нас, и в чужбина, само че никой не му помагаше. Дори все по-упорито се носеше слухът, че е болен от множествена склероза, само че крие истината, с цел да не го съжаляват.

От седмици насам обаче очевидци го виждат по какъв начин съвсем всеки ден отива и си потегля от студиото на своята телевизия, ситуирано в столичен квартал, като се движи наперено и изцяло самичък.

" Патериците са му още наоколо, само че не ги употребява. Носят се обаче от гардовете, с цел да може да са му на разположение, в случай че се измори или ги изиска по някаква причина. Явно се е появил нов способ на лекуване, на който Слави се е подложил и е платил, тъй като смяната му е неповторима ", разясняват очевидци.

Тагове: чудо Слави Трифонов Слави Дългия фенове шоумен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР