Чудно, че и интелигентни хора го правят.Запалянковци на една или

...
Чудно, че и интелигентни хора го правят.Запалянковци на една или
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Измислените обвинения за очерняне на ДБ са бойкоборисови лъжи!

Чудно, че и интелигентни хора го вършат.

Запалянковци на една или друга партия ехидничат в този момент - ааа, видите ли ги тия от Демократична България, милиарди, картини, парцели, каква смяна, тия са по-лоши от ГЕРБ и т. н.

Само че и приблизително просветен човек може да си даде сметка, че това са измислени обвинявания за оклеветяване.

Бизнесът на Нексо е отвън България. Това не са строителни компании, получавали пари от държавния бюджет да строят автомагистрали.

Това не е и КТБ, натъпкана с държавни пари и раздавала след това заеми на кухи компании да устоя вестници, малките екрани, да цялостни чекмеджета и т. н.

А прокуратурата надали ще откри кошаревски очевидец в България да каже, че от Нексо са му взели парите. Да обещаеш 30% рентабилност още не е закононарушение. Регулациите на покупко-продажбите с криптовалути в целия свят са проблем, няма още открити правила, рентабилност има с огромни проценти, има и загуби.

Но, да приемем, че криптобанката Нексо е закононарушение. Само че какво е общото с Демократична България? Няколко чиновници създали дарения на Демократична България? И какво от това, Демократична България няма аргументи да върне тези дарения към оня миг, също така Демократична България не е на власт, че да даде нещо държавни поръчки на Нексо.

Да забележим по какъв начин прокуратурата ще потвърждава закононарушения.

И при тези условия, ясни и за приблизително образован човек, да обвиняваш Демократична България в корупция е злонамерена нечиста сделка и чиста партийна партизанщина. За какви ли не техни недостатъци може да си приказваме, само че да пишеш тук, че са откраднали 100 милиарда $ е вулгарна бойкоборисова неистина.

Иван Бакалов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР