Чудна изненада спретна Гала от Малдивите за приятелите и почитателите

...
Чудна изненада спретна Гала от Малдивите за приятелите и почитателите
Коментари Харесай

Горещо! Гала лъсна гола

Чудна изненада спретна Гала от Малдивите за приятелите и феновете си в обществените мрежи. Водещата на предаването „ На кафе”, която този февруари навърши 52 години, се пусна по монокини , а мъжът й Стефан не направи даже обикновен опит да избегне голите й гърди, до момента в който снимаше видео от плажа, писа „ Уикенд “.

В края на клипчето, към този момент напълно безсмислено, Гала леко се прикри зад листата на палма, само че не доста свенливо. Притеснението застигна водещата малко по-късно и фрагментите, в които се вижда бюстът й, към този момент са изрязани. Останала е единствено скучната част: Гала е седнала на плажа и маха на отлитащ аероплан. И въпреки всичко множеството й другари и фенове съумяха да видят голите й гърди.

Чудно за какво водещата се реши на автоцензура, пък и със забавяне. Не за първи път демонстрира бюст. В края на 2007 година русокоската се снима гола до кръста за мъжко списание. И не може да не се означи, че бюстът, който Гала сподели преди дни от плажа на Малдивите, наподобява малко по-голям спрямо това, което всички помнят от еротичните фрагменти за мъжкото списание, на което сподели „ да”, съгласно слуховете, против 20 000 лв..



Стегнатото дупе на водещата също попада в кадър, което е повече, в сравнение с почитателите на предаването „ На кафе” имаха опция да видят през зимата, предходната година. Тогава Гала показа клипче, отново снимано от мъжа й Стефан, в което изскача от сауната на двора, съблича халата си и ляга по стомах в снега. „ Ще го направя, тъй като е ужасно приучване!”, декларира Гала, обърнала гол тил на оператора Стефан. „ Леко ти се видя, мисля, че дупето!”, признава той, само че водещата неглижира информацията.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР