Чудите се в какво да държите спестяванията си - в

...
Чудите се в какво да държите спестяванията си - в
Коментари Харесай

Силата на инвестициите - финансовото събитие на годината, организирано от Infostock.bg

Чудите се в какво да държите спестяванията си - в среда на рекордно ниски лихви по депозитите и три пъти по-висока инфлация? Или пък може би желаете да разберете кои ще са горещите капиталови благоприятни условия или най-големите провокации на 2020-та година? Форумът " Силата на вложенията. Експерти приказват за пазарите ", проведено от Infostock.bg, ще даде отговор на всичките ви въпроси.

Под формата на полемика водещи специалисти и експерти ще приказват, изхождайки от своя на практика опит, на наличен и понятен език и за всички, които желаят да научат повече за трендовете на финансовите пазари и новите трендове в вложението.

Форумът ще се организира на 10.10.2019 година в хотел InterContinental в София , с начален час 8:30 сутринта. Научете повече за събитието и резервирайте своето място. Mестата са лимитирани.

В три панела ще чуете мнението на финансовите специалисти, както и действително търгуващи трейдъри, кои ще са най-актуалните трендове, благоприятни условия и провокации на финансовите пазари през 2020-та година.

Ще стартираме с панел " Психология в вложението и персонални финанси ", на който сме поканили българските " светила " в поведенческите финанси и ръководството на активи. Те ще ви разкрият детайлна информация по основни тематики, които най-вероятно ви вълнуват като: по какъв начин да влагаме в среда на рекордно ниски лихви по депозити и висока инфлация; какво би трябвало да включва един евентуален проект и тактика за подсигуряване на спокойни старини; най-често срещаните инвеститорски неточности и по какъв начин да се предпазим от тях; по какъв начин ни подвежда нашия мозък; и най-после в какво държат спестяванията си експертите?

Повече информация за нашите лектори в панела можете да получите от специфичната страница отдадена на събитието.

След къса пауза всички с интерес към родния финансов пазар, ще получат повече информация от втория панел - " Българският финансов пазар - проблеми и вероятности. Какво да чакаме през 2020-та година? ". Той ще започва тъкмо в 10:30 часа и в доста по-голяма степен ще се концентрира върху вероятностите, в сравнение с върху " познатите до болежка " проблеми на БФБ.

От панела ще научите отговорите на въпроси като - извършва ли родният финансов пазар главните си функционалности и какви са резултатите от последните години; могат ли родните акции да се дефинират, като евтини, въз основа на резултатите си, пазарните си оценки и съпоставени с останалите районни пазари; могат ли спестителите да гледат на БФБ, като на " избавителен остров " в миг на неустановеност и подобаващ ли е пазарът ни за пенсионни инвестиции; специалност трейдър на БФБ - мит, или реалност; по какъв начин експертите вложители сортират вложенията си на БФБ; взор към пазара през погледа на една нова за борсата компания и други

И още веднъж след къса пауза ще приключим с това, което вълнува огромна част от всички спестители - интернационалните пазари. Заключителният трети панел от събитието на тематика - " Международни пазари. Заплахи и капиталови други възможности за 2020-та година " ще започва тъкмо по обяд - в 12:00 часа.

На него специалистите ще стартират с това, което сигурно вълнува всички - " Ще забележим ли рецесия през 2020-та година и кои са евентуалните закани и фактори за това? ". Дискусията ще продължи с разискване на евентуалните " горещи активи " на 2020-та година, като ще бъде обърнато внимание на главните класове измежду тях и по какъв начин могат да се показват през идната година. По традиция, панелът ще приключи с отговор на това - в какви активи са вложили персоналните си спестявания панелистите.

В края на всеки от панелите, ще имате опция да зададете и въпросите, които ви вълнуват най-силно по съответната тематика. За да имате опция да извършите това обаче, е добре да заявите своето място в полемиката допустимо най-скоро, тъй като местата са лимитирани.

За повече информация по отношение на панелите, програмата и лекторите, апелирам посетете специфичната страница на събитието " Силата на вложенията. Експерти приказват за пазарите ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР