Чудите се кое крипто да купите за максимални награди? Нека

...
Чудите се кое крипто да купите за максимални награди? Нека
Коментари Харесай

Пропуснахте ралито на Bitcoin? VC Spectra предлага потенциална 100x възвръщаемост

Чудите се кое крипто да купите за оптимални награди? Нека разгледаме вероятностите на Bitcoin (BTC) и VC Spectra (SPCT), с цел да вземете по-лесно решение.

След известие на SEC, пазарът стана очевидец на срив на цената на Bitcoin. Междувременно VC Spectra (SPCT) сега притегля забележителен интерес, като продава близо 350 милиона токена в своите настоящи обществени предлагания. Това подухва на въпроса: Може ли SPCT да съперничи на кралската монета, BTC? Нека проучим прогнозите на специалистите и да определим към коя криптовалута да се насочим.

Резюме

● Експертите предвиждат, че BTC може да нарасне до $30,000 или да падне до $24,000 до края на Q4.
● VC Spectra (SPCT) се увеличи с 587% в обществената си предварителна продажба.

Изявлението на SEC по отношение на приложенията за Bitcoin ETF провокира суматоха

На 29 август Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) направи значимо известие, което имаше широкообхватни последствия за промишлеността на криптовалутите, изключително във връзка с доминирането на Bitcoin в промишлеността.

SEC разкри закъснение в своя развой на взимане на решения по отношение на седем оферти за борсово търгувани Bitcoin фондове (ETF) . Този ход, допускащ оптимално удължение от 240 дни, добави към възходящото отчаяние в общността на криптовалутите по отношение на възприеманото отвращение на SEC да вземе решение по отношение на заявките.



На фона на тези развития има възходящ апел за съдействие сред регулаторните органи и Конгреса за основаване на постоянна рамка за контролиране на криптовалутите. Траекторията на Bitcoin и по-широкия пазар на криптовалути значително зависи от резултатите от тези полемики.

След известието на SEC, цената на Bitcoin (BTC) означи спад. Преди новината, на 29 август, BTC се търгуваше на цена от към $27,727 . Въпреки това, на 14 октомври цената на BTC падна до $26,861, отбелязвайки спад от 3.12% .

По отношение на прогнозата за цената на BTC , доста анализатори към момента са с мечи настроения. Тези специалисти считат, че нежеланието на SEC да утвърди някое от предложенията за Bitcoin ETF от 2013 година насам ще докара до нов кръг от отводи. При подобен сюжет тези специалисти са сложили песимистична цел за своята прогноза за цената на BTC. Те имат вяра, че Bitcoin (BTC) може да падне до $24,000 до края на четвъртото тримесечие на 2023 година

От друга страна, бичи специалисти са базирали своята прогноза за цената на BTC на механически знаци като 200-дневната EMA и MACD . Според тези знаци Bitcoin (BTC) е надъхан за прогресивен тренд. Ако тази възходяща наклонност се материализира, специалистите считат, че Bitcoin (BTC) може да скочи до $30,000 до 2024 година

VC Spectra (SPCT) се обрисува като бижуто на вложителя на този пазарен цикъл

Във всеки пазарен цикъл на криптовалутите постоянно се появяват изключителни планове, които надвишават упованията, като оферират практична функционалност и впечатляваща възвращаемост . VC Spectra (SPCT) твърдо се нарежда като открояващ се състезател в настоящия цикъл. Този план е ръководен от общността, транспарантен и децентрализиран хедж фонд за рисков капитал и платформа за търговия, известна със своята приобщаване.

VC Spectra употребява смарт контракти, с цел да извършва своите интервенции, с главен акцент върху вложението в най-хубавите ICO и нови DeFi планове , с цел да генерира облаги за своята потребителска общественост. Трябва да се означи, че потребителите резервират цялостен надзор върху средствата си, несъмнено заключени в тези смарт контракти. Строгите одити, извършени от SolidAudits, потвърдиха сигурността и надеждността на смарт договорите на VC Spectra (SPCT).

Родният токен на платформата, SPCT , играе многостранна роля, обхващаща ръководство, търговия, вложения и ръководство на активи в границите на екосистемата VC Spectra. SPCT е BRC-20 токен, включващ дефлационен механизъм за изгаряне .

В момента VC Spectra (SPCT) е в Етап 4 от своята обществена предварителна продажба, с цена от $0.055 за токен. Тези, които получават VC Spectra токени с тази скорост, евентуално могат да завоюват доста, откакто предварителната продажба завърши и SPCT доближи най-малко $0.080 на токен. Следователно, опитни търговци са разпознали VC Spectra (SPCT) като топ криптовалута, в която да се влага.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР