Чудите се какво да гледате през тази спокойна неделя? В

...
Чудите се какво да гледате през тази спокойна неделя? В
Коментари Харесай

17 страхотни филма за жени

Чудите се какво да гледате през тази спокойна неделя? В идващите редове ще ви представим 18 страхотни кино лентата, които ще ви дадат голям брой скъпи уроци за живота. Те са занимателни, вдъхновяващи са и могат да оказват помощ на всяка жена при взимането на действителни решения за живота.

Отделете време и им се насладете!

Отблизо (Closer)

Хаплив, занимателен и прям взор към актуалните връзки, “Отблизо ” е историята на четирима непознати – техните инцидентни срещи, ненадейно привличане и непредвидени изменничества.

Моите боровинкови нощи (My Blueberry Nights)

Джереми е млад британец, който живее в Ню Йорк, където държи лично кафене. Той страда по изгубената си обич, като постоянно става очевидец и на непознатите любовни драми. Една от тях е на Елизабет, която изненадващо е зарязана от приятеля си поради друга жена.

Изкупление (Atonement)

13-годишната бъдеща писателка Брайъни Талис живее дружно със фамилията си в прелестно викторианско имение. През най-горещия ден от лятото на 1935 година, непоносимият задух и дълго потискани страсти освобождават богатото въображение на момичето.

Цветният воал (The Painted Veil)

Създаден по класическия разказ на У. Съмърсет Моъм, Цветният воал е любовна история, която се развива през 1920-та година и споделя историята на една млада британска двойка: Уолтър, доктор от междинната класа, и Кити, жена от висшето общество, които се женят и се настаняват в Шанхай, където тя се влюбва в различен.

Дневникът на Бриджит Доунс (Bridget Jones’s Diary)

Тази сантиментална комедия следва Бриджит, английска пост-феминистка, тридесетгодишна жена, която се интересува от алкохол, пушене и е неспособна да управлява тежестта си. Докато се пробва да държи тези неща под надзор и да се оправи с работата си в издателството, тя посещава родителите си за коледно празненство.

Часовете (The Hours)

Три столетия, три истории и орисите на три дами се преплитат в един разтърсващ роман, в който всяка една от тях е обвързвана с другите във времето, без да осъзнават, че силата на една литературна творба необратимо трансформира живота им.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР