Чудите се как да се обърнете към Gen-Z? Някои фирми

...
Чудите се как да се обърнете към Gen-Z? Някои фирми
Коментари Харесай

Марките наемат консултантски групи от поколението Z

Чудите се по какъв начин да се обърнете към Gen-Z? Някои компании споделят, че е най-добре да отидете напряко при източника. Вместо просто да се обръщат към най-младите си чиновници за моментални преценки, марките основават консултантски панели Gen-Z като метод за осъществяване на изследване на клиентите и инспекция на решения.

Базираната в Кълвър Сити, калифорнийска уелнес компания Moon Juice събра консултантски панел от над 20 души от поколението Z през ноември 2022 година " Този свят се трансформира толкоз бързо, че да можеш да следиш нововъзникващите трендове и да получиш гледната точка на поколението Z е необикновено скъпо ", споделя основен маркетинг шеф на компанията Бианка Болури.

Екипът на Moon Juice се среща с групата ежемесечно, с цел да разбере по-добре психографските желания и навиците за харчене на поколението Z, което оказа помощ на компанията да цени и наименува артикули, в това число неотдавна пуснатите питиета Mini Dew. Болури споделя, че доста от диалозите на панела са съсредоточени върху това, което е наклонност в TikTok, техните персонални вярвания и заключения от настоящи събития.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР