Чудите ли се защо след всички опити да свалите килограми,

...
Чудите ли се защо след всички опити да свалите килограми,
Коментари Харесай

Вижте тук защо не отслабвате, въпреки многобройни опити

Чудите ли се за какво след всички опити да свалите килограми, си стоите на едно тегло или с пренебрежима разлика?
Тук ще ви разкрием няколко разковничета, за какво не можете да отслабнете, макар опитите ви:
 Най-добрите хранителни добавки за намаляване Най-добрите хранителни добавки за намаляване
Що се отнася до загуба не тегло, знаете какво би трябвало да вършиме - яжте здравословно и спортувайте. И до момента в който всевъзможни детокс питиета, пл...
1.      Заложили сте си нереалистични цели
Ако смятате, че би трябвало да отслабнете с 10 кг за 1 седмица, то още първоначално сте си заложили капан за неуспех. Отслабването, също както напълняването, изисква време. Със сигурност не сте качили 10 кг за 1 седмица, тогава за какво очаквате да ги свалите за толкоз?
2.      Обръщате се към здравословни разновидности, без да разбирате тяхната калоричност
Авокадо сигурно е извънредно потребно, само че е и извънредно калорично. Както с пакетирани и нездравословни храни, то и със здравословното хранене би трябвало да се внимава, тъй като потреблението на избрани артикули води до свръх банкет на калории.
3.      Нямате визия, че напитките са течни калории
 Как да отслабнеш с диетата 16:8 Как да отслабнеш с диетата 16:8
Като се има поради, че наднорменото тегло визира 40% от популацията на нашата страна, сигурно някои от хората, които страдат от...
Изключително постоянно срещано е човек да си мисли, че откакто е хапнал пилешко с малко ориз на обяд, както и шопска салата на вечеря, то е в калориен недостиг. Ако сте си взели едно „ лате “ от любимате кафетерия, а и сте изпили 2 бири на вечеря, то единствено тези неща са прибизително 1000 ккал. Предвид, че главно, за неспортуващ човек, естествен банкет на калории е към 1600-1700, то единствено с тези питиета, вие сте си набавили доста повече от половината нужни калории за деня. Преосмислете метода си.
4.      Залагате на обезмаслени, само че цялостни със захар артикули
Има извънредно доста храни на пазара, които са цялостни с изкуствени посладители, само че дават обещание да са с дребен % мазнини. Имайте поради, че дори с ниска масленост и калории, тези артикули не могат да компенсират обстоятелството, че производителят е заложил на изкуствени подсладители и захари, с цел да създадат храната вкусна. Избирайте качествени пълномаслени храни.
5.      Консумирате малко калории, само че бедна в състав храна
Не, няма да отслабнете, в случай че ядете 2 пакетчета солети дневно. Ефектът ще е краткотраен и мъчно обратим. Със сигурност ще има хормонални последствия, които с изключение на промени в настроението, ще доведат до проблеми с кожата, косопад, а при дамите – с менструацията. Важно е да набавяте качествена храна за организма си. В интерес на истината, за строгото недояждане – по-добре е да го осъществите със зеленчуци и плодове, от какъв брой да си позволявате пакетче солети, или кофичка кисело мляко, със захари и овесени ядки от магазина. Разбираемо е да се изкушавате да извършите строга диета с  1 хранене дневно, само че първо това не е за всеки, второ зависи от качествения състав на храната.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР