Чудите ли се вече какво да направите за закуска и

...
Чудите ли се вече какво да направите за закуска и
Коментари Харесай

Интересни рецепти за закуска

Чудите ли се към този момент какво да извършите за закуска и омръзна ли ви нормалното кисело мляко с овесени ядки? Ако отговорът е " Да! ", то не се замисляйте, а напряко записвайте тези забавни предписания, с които да започнете деня си:

Поширани яйца върху авокадо и фета тост: Напълнете огромна тенджера с вода, прибавете оцет и оставете да заври на мощен огън. След като заври, намалете котлона, тъй че водата да къкри, по-късно използвайте лъжица, с цел да завъртите водата във въртоп. Разбийте двете яйца и гответе за 2 1/2 минути. През това време в дребна купа намачкайте авокадото, фетата, люспите чили и лимоновия сок и овкусете добре с черен пипер. Препечете хляба. Наредете авокадото и фетата върху тоста, след което сложете поширано яйце върху всяко.
Бананови палачинки: Пресейте брашното, бакпулвера и великодушна щипка сол в огромна купа. В обособена купа за разбъркване намачкайте банани с вилица до гладкост, след което разбийте яйцата, ваниловия дестилат и млякото. Направете кладенче в центъра на сухите съставки, прибавете мокрите съставки и бързо разбийте, с цел да получите безпрепятствено, копринено тесто. Загрейте малко масло в тиган на междинен огън. Добавете 2-3 супени лъжици от тестото в тигана и гответе няколко минути или до момента в който на повърхността стартират да се появяват дребни мехурчета. Обърнете палачинката и изпечете 1-2 минути от другата страна. Повторете с останалото тесто, като държите палачинките топли в слаба фурна. Подредете палачинките върху чинии и от горната страна ги наредете с резените банан, парче леплив кленов сироп и шепа пеканови ядки, в случай че желаете, поучават от.  

Смути Sunshine: Съставки: 500 мл сок от моркови, охладен 200 грама ананас (пресен или консервиран), 2 банана, начупени на части, малко парче джинджифил, 20 грама ядки кашу и сок от 1 лайм;Поставете съставките в блендер и разбийте до гладкост. Изпийте незабавно или налейте в бутилка, с цел да пиете в придвижване. Ще се съхранява в ледник за един ден.
 Thinkstock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР