Чудите ли се какви са хората, родени с луна в

...
Чудите ли се какви са хората, родени с луна в
Коментари Харесай

Ако си роден с Луна в Скорпион

Чудите ли се какви са хората, родени с луна в Скорпион? Ако е по този начин, тази публикация е тъкмо за вас, тъй като посредством нея ще научите какви са характерностите на зодия Скорпион, когато се намира в позицията на Луната.

Като начало е добре да уточним, че Луната би могла да се намира в един от дванадесетте зодиакални знака и той се дефинира от това в какъв знак се е намирала Луната по времето на раждане на индивида. Тоест, в случай че сега на вашето раждане Луната е била в зодия Скорпион, то тогава вие сте родени с луна в Скорпион.

Нека да започваме, тъй като тази позиция на луната е извънредно забавна и сме сигурни, че ще останете сюрпризирани от някои обстоятелства за хората с луна в Скорпион.

Всички зодии под въздействието на стихията вода (Рак, Скорпион, Риби) имат мощно развита емоционалност, а както знаете луната в астрологията се свързва точно с емоционалността на индивида и вътрешния му свят. Поради тази причина когато луната се намира във воден знак, тя автоматизирано се трансформира в комплицирана система от страсти.

Хората, родени с луна в Скорпион са толкоз прочувствени, че това им качество може да ескалира до саморазрушение. Докато хората с луна в Стрелец или в Овен да вземем за пример, показват своите страсти, хората с луна в Скорпион ги задържат в себе си. Те премислят всяка една обстановка, изпадат в дълбоки екзистенциални размисли и се потапят в силата на личната си емоционалност.

Тези хора са буйни, еротични и елементарно раними. Хората с луна в Скорпион постоянно прикриват същинските си усеща, заради което мъчно откриват непосредственост в любовта и другарството. Освен това са извънредно бдителни и внимателни. За да позволен някого до себе си, слагат този човек пред редица тествания, с цел да се уверят в чистите му планове. Повярвайте, тези тествания умерено можем да назовем " деветте кръга на Ада ".

Хората с луна в Скорпион изпитват извънредно мощна обич, която обаче много постоянно граничи с отнемане. Поради страха от занемаряване те могат толкоз да се концентрират върху индивида насреща, че да не му разрешават да диша. Ако този надзор, който държат постоянно да упражняват, стартира да се изплъзва от пръстите им, те стават раздразнителни и даже манипулативни.

 луна в скорпион

Освен мощна обич, тези хора усещат също толкоз мощна ненавист. Ако попаднете в черния лист на хора с луна в Скорпион, по-добре се барикадирайте в бункер и се запазете с хранителни запаси, които да ви стигнат до края на живота ви, тъй като те са извънредно злопаметни и отмъстителни. Ако преди години сте създали коментар за облеклото им да вземем за пример, който не им е допаднал, те най-вероятно ще го помнят още дълго време и няма да пропуснат опцията да ви го върнат, в случай че им се отдаде такава.

Дори в профил да наподобява по този начин, като че ли хората с луна в Скорпион са имали забележително детство, те най-вероятно са се страхували да не бъдат отхвърлени или изоставени и са усещали скритите спорове в фамилната среда. Точно в този интервал са се научили да потискат своите потребности и паники, като това безмълвие е тип бягство и отбрана.

Луната в Скорпион може да бъде извънредно сложна и мъчителна. Тези хора постоянно не знаят по какъв начин да се оправят със личните си усеща и терзания. Дори да наподобява по този начин като че ли се държат като скали по време на сложни моменти, те ги изживяват извънредно тежко сами със себе си. Заради това е значимо да се съобразяваме с техните страсти, даже когато са скрити под повърхността.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР