Чудите ли се какъв великденски маникюр да си направите? Великден

...
Чудите ли се какъв великденски маникюр да си направите? Великден
Коментари Харесай

Свежи идеи за великденски маникюр

Чудите ли се какъв великденски маникюр да си извършите? Великден е съвсем тук! Заедно с цъфтежа на най-красивите пролетни цветя и повишението на температурите (най-накрая!) идват пролетни събития, като празници, сватби и, несъмнено, Великден. Искате да изглеждате по най-хубавия метод от главата до петите и това несъмнено включва ноктите ви. Свежият маникюр, без значение дали вкъщи или в обичания ви салон за нокти, постоянно е наложителен!

По това време на годината доминират пастелните цветове и в тази сбирка от сладки великденски хрумвания за дизайн на ноктите ще видите доста бебешки розови, ярко лилави и зелени, маслено жълти и сини от алено яйце. Всъщност една от обичаните ни елементарни хрумвания за великденски дизайн на ноктите включва боядисване на по един нокът на всяка ръка в тези цветове. Ефектът на дъгата е занимателен и безпроблемен метод да отпразнувате сезона!

Включихме някои други лесни великденски дизайни за нокти, които са малко по-подробни, като зайчета, пиленца, цветя, графични дизайни на великденски яйца и декоративни кръстове, най-религиозният знак на Великден. Ако имате постоянна ръка, доста от тези великденски дизайни на нокти ще бъдат елементарно да си извършите самичък. За други майсторът на ноктите или стикерите може да са най-хубавият ви залог за изчистване на външния тип.

Каквото и въодушевление да имате за този Великденски сезон, надяваме се, че ще намерите всички хрумвания за великденски дизайн на ноктите, от които се нуждаете тъкмо тук.

Свежи хрумвания за великденски маникюр

Прекрасна люлякова концепция за великденски нокти

Простият подробност с три точки върху плътни нокти работи за всяка цветова композиция когато и да е на годината, само че сигурно харесваме този хубав светлорозов и виолетов външен тип за великденски маникюр.

Идея за великденски нокти на пиленце

 великденски маникюр Свежи хрумвания за великденски маникюр фотография: pinterest

Ние безусловно обожаваме този външен тип за младежи и младежи! Тази композиция от пастелни, въодушевени от космоса блестящи нокти с излюпено пиленце с акцент върху ноктите основава юношески великденски маникюр за деца от всички възрасти.

Идея за великденски нокти с надничащи зайчета

 великденски маникюр Свежи хрумвания за великденски маникюр фотография: pinterest

Толкова сме захласнати от това семейство зайчета, които надничат на всеки нокът! Използвайте писалки с лак за нокти вместо елементарен лак, с цел да рисувате върху главите, очите и ушите им. Това е в действителност свежа концепция за великденски маникюр.

Минималистична концепция за великденски нокти

За тази минималистична визия на пролетните нокти започнете с изобразяване върху гола или транспарантна основа. След като изберете един или два пастелни лака, боядисайте половината нокът (горната или долната) или чиста линия по средата. Оставете да изсъхне изцяло, след което запечатайте със мощен транспарантен горен пласт. Това е страхотна концепция за великденски маникюр.

Идея за великденски нокти на дребни точки

 великденски маникюр Свежи хрумвания за великденски маникюр фотография: pinterest

Най-лесният метод да постигнете чисти полка точки върху ноктите е да употребявате писалки за лак за нокти или инструмент за слагане на точки. И не забравяйте първо да оставите главния пласт да изсъхне изцяло! Малките точни са свежа концепция за великденски маникюр.

Идея за великденски нокти със синьо зайче

Издигнете бебешки синия маникюр на идващото равнище, като боядисате безименните пръсти в малко по-тъмен колорит на синьото, след което ги украсите с бяло зайче. Не забравяйте розовия нос – това е, което в действителност го прави великденски маникюр.

Идея за великденски нокти на розови точки

Обикновените розови полка точки върху маслените нокти са класическа визия за великденски маникюр и една от най-лесните за изваждане. Други цветови комбинации, които обичаме: лилави точки върху бебешки розови нокти; бели точки върху естествени нокти; розови точки върху бели нокти.

Класически дизайн на великденско яйце

 великденски маникюр Свежи хрумвания за великденски маникюр фотография: pinterest

Вземете класическите линии и точки, употребявани за декорация на великденски яйца на ноктите си за супер сладостен и типичен дизайн върху розов, зелен, жълт и виолетов лак. Това е топ концепция за великденски маникюр.

Това са страхотни концепция пресен маникюр за този празник.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР