Чудили ли сте се някога какво се случи с червения

...
Чудили ли сте се някога какво се случи с червения
Коментари Харесай

Сделка за хиляди долари: Колко струва легендарният червен бански костюм на Памела Андерсън от „Спасители на плажа“?

Чудили ли сте се в миналото какво се случи с аления бански костюм, който Памела Андерсън носеше в „ Спасители на плажа “? Той стана освен емблема на сериала, само че и на поп културата.

Отговорът е, че банският се трансформира от атрибут в музеен експонат. Сега той може да се види в музея BikiniArt в Бад Рапенау, в провинция Баден-Вюртемберг, Германия.

Музеят закупи именития бански костюм за 27 500 щатски $ по време на търг на американската аукционна къща Heritage в Далас. Там бяха продадени общо над 900 редки предмети от повече от 100 холивудски кино лентата и телевизионни сериали.

Заедно с него продукти от Стар Трек, Батман, филмите на Хичкок и телевизионния сериал Далас бяха част от наддаването. Над 40 купувачи наддаваха за банския костюм от „ Спасители на плажа “, който по време на фотосите бе носен от актрисата Памела Андерсън. Самата тя стана известна с ролята си в емблематичния сериал на NBC, предаван от 1989 до 2001 година.

Един негов „ другар “ към този момент чака банския в експозицията. Става въпрос за различен атрибут от същия сериал. Немският музей по-рано се снабди с истинските бански на Дейвид Хаселхоф, който също е добре позната звезда от „ Спасители на плажа “.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР