Чудили ли сте се кое е първото нещо, което забелязват

...
Чудили ли сте се кое е първото нещо, което забелязват
Коментари Харесай

7 неща, за които не подозирате, че ви наблюдават

Чудили ли сте се кое е първото нещо, което виждат стюардите у вас, когато се качвате на борда. Няколко експерти дават отговор пред Huffington Post. Дали ги гледате в очите

„ Забелязвам кой си среща погледа с моя. И стартирам да проследявам тези, които заобикалят зрителен контакт. Изплашени ли са да пътуват? Добре ли се усещат? Психологически проблем ли имат?”, Стефани Мийкъл, „ Саутуест еърлайнс”

Дали сте пили

„ Пияните и нападателни пасажери са евентуални „ смутители” на полета. Ние сме научени на базови таекуондо техники, с цел да можем да овладяваме актове на експанзия. Но основната ни цел е да ги стопираме преди да са почнали да буйстват.” Джей Робърт, „ Флай Гай”.

Дали сте в добра физическа форма

„ Гледам за хора с добре развити тела, които ще могат да ми оказват помощ, в случай че със сигурността на полета зародят проблеми или изключителни обстановки. Обикновено най-подходящи са хора с всекидневно облекло, които пътуват сами”. Зак Форд, стюард.

Дали ги заговаряте

„ Когато пасажерът отвърне на поздрава ми, аз го означавам и си споделям: „ Този човек в действителност е благ. Ако се нуждая от помощ за нещо, евентуално ще се обърна към подобен пасажер. Ако пък той се нуждае от помощ, ще му оказа помощ даже повече, в сравнение с изискват професионалните ми задължения”. Хедър Пуул, „ Американ Еърлайнс”

Дали изглеждате здрав

„ Важно е да знаем дали всички пасажери са способни да излетят. В момента, в който вратите се затворят и ние се окажем във въздуха, по-трудно можем да окажем здравната помощ”. Клаудия Зийвек, „ Ти Ю Ай Флай”.

Дали дамите са бременни

„ Опитвам да преценява кои пътнички са бременни. След избран месец те се нуждаят от здравно удостоверение, че могат да летят. А малко по-късно въобще нямат право да се качат на самолета”. Джей Робърт, „ Флай Гай”.

Дали сте нервни

„ Питам пасажерите дали всичко е наред, ако усетя, че нещо не е наред”. Клаудия Зийвек, „ Ти Ю Ай Флай”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР