Чудесно е, когато у дома отглеждате растения – жива енергия

...
Чудесно е, когато у дома отглеждате растения – жива енергия
Коментари Харесай

Растенията, които трябва да имаш в дома си според Фън шуй

Чудесно е, когато вкъщи отглеждате растения – жива сила за филтриране на въздуха, а и силата на дома и неговите жители. С последното е обвързван и Фън шуй, съгласно който избрани растения има разнообразни трептения и благоприятства привличането на обич, пари и шанс. Ето кои са те.
Растения за обич – повикайте любовта в дома си, в случай че към момента нямате сътрудник, с: божур, който е извънредно хубав със своите богати цветове, жасмин – със своя необикновен мирис и нежно лъчение, напомнящо за сантименталната обич като по филмите, и филодендрон – бързорастящо растение с листа с форма на сърце, което притегля любовна в дома.
Растения за пари – с цел да увеличите финансовото си положение, уверете се, че в дома ви порастват: бонзай – необикновено красиво растение, знак на парите и изобилието, което се отглежда лесно; портокалово дърво – мирис и цвят, които ще повикат и парите в дома ви; африканска теменужка – листата ѝ припомнят за монети, а цветовете и са извънредно красиви. Следващия път, когато посетите цветарски магазин, попитайте за нея. Разбира се, дървото на парите е идващото растение, което ще ви помогне да привлечете изобилието в дома си. То е малко и красиво със своя зелен цвят. Любимо на практикуващите Фън шуй, които го слагат в дома си, с цел да привлекат парите.
Растения за персонални и професионални триумфи – с цел да ви върви и в персоналния живот, и в работата, подобаващи растения са: бамбук – ще накара шанса да ви споходи и да не си потегля от вас, отлично растение за триумфи в работата и развиване в професионалната сфера; монстера – тя е висока и стройна - разширявайки се, въплъщава вашите непрекъснато разпростиращи се далеко хоризонти в персонален и професионален проект. Подпомага личностното развиване и ви стимулира да съумеете в живота си.
Растения за здраве – с цел да бъдете здрави и да се чувствате добре, обзаведете дома си с: градинския чай, който е невероятна фалшификация, а съгласно Фън шуй и билка, зареждаща дома и неговите жители с позитивна сила. Растението гони неприятните трептения и притегля щастието; орхидея – величествена и красива, бялата е знак на творчеството и изобилието, а жълтата – на здравето.
Растения за мощ – предпазете себе си и своя дома от неподходящи събития и се заредете със мощ и сила с: нефритена лоза – красиво растение за мощ, което обаче притегля и парите, тъй че тук имате късмет; змийско растение (драцена) – с листа като мечове, то е въплъщение на силата и отбраната, ще ви пази от неприятна сила.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР