Чудесно е, че най-накрая сте успели да изпълните модния си

...
Чудесно е, че най-накрая сте успели да изпълните модния си
Коментари Харесай

Топ 5 практични съвета след шопинг

Чудесно е, че най-сетне сте съумели да извършите стилния си лист за покупки и да се сдобиете с всичко, което ви би трябвало. Новите ви облекла са тук. Ето какво може да извършите за тях и за себе си.

Отделили сте си време за извършване на покупки. Отваряте страниците на обичаните си онлайн магазини или се насочвате към огромните търговски центрове. Знаете тъкмо от какво имате потребност и сте решени да го намерите, с цел да обновите дрешника си. И преди малко сте се върнали у дома с чанти, цялостни с нови облекла, обувки и аксесоари. Нямате самообладание да ги облечете за първи път на открито. Вероятно сте изтощени, само че е редно да предприемете няколко практични стъпки, с цел да се възползвате оптимално от покупките си. Ето нашите 5 най-хубави съвета какво да вършиме след шопинга.

Обърнете внимание на етикетите

Знаете ли, че еспадрилите могат да се разпаднат при нападателно разчистване с доста вода, а коприната по никакъв начин не обича прахообразните перилни препарати? Ленът, вълната и велурът изискват внимателно отношение. Други материи също се нуждаят от специфични грижи, като да вземем за пример ръчно пране, сушене на сянка, химическо почистване или гладене. Важно е да знаете по какъв начин да импрегнирате и да почиствате новите си ботуши или кубинки от естествена кожа.

Ето за какво първото нещо, което би трябвало да извършите у дома, е да проверите етикетите и инструкциит

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР