Чудесният тактически шутър на Ubisoft Rainbow Six Siege вече може

...
Чудесният тактически шутър на Ubisoft Rainbow Six Siege вече може
Коментари Харесай

Rainbow Six Siege достигна 30 милиона играещи

Чудесният тактически шутър на Ubisoft Rainbow Six Siege към този момент може да се похвали с достигнати 30 милиона играещи. Това оповестиха тези дни от студиото.

Играта излезе в края на 2015 и старта ѝ не беше от леките – сървърни проблеми, разнообразни бъгове и постоянните чийтъри бързо превзеха света на играта, само че упоритостта на Ubisoft, положителната противоположна връзка на студиото с геймърите и непрекъснато издаваните обновления, оправиха нещата. Заедно с това, Ubisoft не не помни да прибавя ново наличие, оператори и провокации. Наскоро започва и следващата година с Operation Chimera. В добавка към това, студиото не не помни да провежда безвъзмездни уикенди, които също са постигнали забележителната потребителска база на Rainbow Six Siege.

Студиото се похвали също тъй че 2018 Six Invitational – е-спорт събитието, обвързвано с Rainbow Six Siege е привлякло рекордните 321 000 едновременни гледания в пиковия си миг и 6.2 млн. Часове гледане на всички канали.

„ От името на целия екип желаеме да благодарим на всеки член на нашата разнообразна, световна общественост за поддръжката им за нашата игра. Играещите са най-важния детайл на играта ни. През последните три години ние се борихме, с цел да създадем една солидна общественост, построена на основата на честността, до момента в който разширявахме и развивахме непрекъснато увеличаващия се свят на Rainbow Six Siege “, показа във връзка достигането на границата от 30 000 000 играещи бранд шефът Александър Реми.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР