Чудесният RTS Tindalos Interactive Battlefleet Gothic: Armada 2 ще ви

...
Чудесният RTS Tindalos Interactive Battlefleet Gothic: Armada 2 ще ви
Коментари Харесай

Battlefleet Gothic: Armada 2 получава голямо обновление в края на юни

Чудесният RTS Tindalos Interactive Battlefleet Gothic: Armada 2 ще ви донесе още по-голямо опустошение и веселба в края на този месец, когато играта получава първата си Chaos акция. Експанжънът излиза на 24-ти в Steam и ще ви разреши да всеете безпорядък в цялата вселена, изтривайки от нейното лице бранш по бранш, секта след секта.

PC Gamer напомня, че наличието на Chaos акция е една от най-желаните характерности от общността на играта. Тя включва всичките 12 фракции, които участват в настолната игра, само че само тиранидите, некроните и имерската фракциа си имат свои лични гранд акции.

Така в края на юни ще бъде показана To Serve The Dark Gods, новата Chaos гранд акция, напълно нова история, която ще ви покаже какво би станало, в случай че хаосът завладее галактиката, странични сюжетни линии показват завладяването на всяка друга раса от Тъмните богове и техните миньони, богати благоприятни условия за преодоляване на мощта на флотилиите на Хаоса.

Заедно с експанжъна се чака Tindalos да разгласява и гратис обновяване за Battlefleet Gothic: Armada 2. То ще добави спомагателни цели за всяка една съществуваща карта, както и нови, разширени настройки, които ще ви разрешат да променяте разнообразни геймплей детайли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР