Чудесата на природата никога не престават да ни учудват, въпреки

...
Чудесата на природата никога не престават да ни учудват, въпреки
Коментари Харесай

Това растение го газим като плевел, а то е по-ценно от злато с целебните си свойства

Чудесата на природата в никакъв случай не престават да ни учудват, макар че бихте си споделили: по какъв начин може един елементарен бурен от степта да ни удиви с нещо? В градския XXI век милиони хора се борят с модерния камшик – рака, който лишава живота на хиляди с невероятна скорост.

Учените по света работят върху лекарства за решение на този проблем, основават нови и нови медикаменти за лекуване на рак и ползват разнообразни техники за лекуване на това инвалидизиращо заболяване.

На процедура рядко онколозите се радват на позитивни резултати, макар че, несъмнено, има и триумфи. За един от тях може самоуверено провъзгласим откритието на тази година, което накара светилата на медицината да зяпнат с уста от удивление.

Онколози и биоинженери дължат триумфа си на прелестно изобретение – едногодишен бурен, именуван от елементарните хора „ майката на всички билки “ поради своите лечебни сили. Това е пелинът.

Днес бързаме да споделим с вас тази нова и потребна здравна информация! Едногодишен пелин против рака Artemisia annua, или Едногодишният пелин е тревисто растение, което за късия си живот е в положение да подари десетки години към живота и здравето на хората.

И това е забавно: Сок от алое чисти дебелото черво, каква е рецептата - четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Изследвания са посочили, че веществата, съдържащи се в това растение, са способни да управляват репродуктивния напредък на раковите кафези в човешкото тяло и по този метод да унищожат до 98% от тези структури.

Растителни субстанции работят доста селективно в човешкото тяло, без да засягат здравите кафези и без да въздействат върху човешкия натурален имунитет.
Втората сензация стана фактът, че растението не се нуждае от доста време, с цел да унищожи злокачествените кафези – задоволителни единствено 16 часа!

Експериментите посочили, че даже в тежки стадии на рака единствено един месец банкет на дейното вещество в Artemisia (артемизинин и неговите полусинтетични производни) оказва помощ за понижаване на броя на раковите кафези в човешкото тяло с 28%!

Веществата на растението попадат в раковата клетка и, сходно на скрита бомба, раздробяват враждебната клетка на по-малки частици, които не са в положение да се регенерират, като по този метод я унищожават без излишък.
Този метод към лекуването е в положение да предотврати възникването на рецидив в скоро време!

Експериментите върху плъхове удостоверили, че потреблението на пелина дружно с банкет на желязо води до цялостно очистване на рака, без да навреди на здравето на животните. Но помнете: при потребление на пелин е доста значима дозата, защото това растение е отровно!

В допълнение би трябвало да се каже, че, наблюдавайки пациентите, откривателите отбелязали, че неприятното хранене, незадоволителният банкет на вода, заседналият метод на живот и отрицателното усещане на света оказват доста отрицателно въздействие върху здравето.

Така че, за положително здраве и дейно лекуване е належащо освен да се промени радикално метода на живот, само че също по този начин и да се работи съществено върху отношението и усещането на света. Несъмнено – потребна информация! Погрижете се за себе си
и здравето си!, предлага zajenata.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР