Чудеса! О, вярвам във всякакви чудеса – най-вече тези, които

...
Чудеса! О, вярвам във всякакви чудеса – най-вече тези, които
Коментари Харесай

Людмила Филипова: Пиша книга, в която ще разкажа най-важното за българския народ

" Чудеса! О, имам вяра във всевъзможни чудеса – най-много тези, които ние сами сътворяваме ". Това съобщи писателката Людмила Филипова на среща-разговор в с. Челопек- първото българско село на книгата.

По време на фестивала на книгата, добрините и традициите уредниците от Сдружение „ Книгини “ бяха поканили водещи създатели, чиито творби интригуват читателите.

Сред тях са одобрени писатели като психолога- терапевт Мадлен Алгафари, етнографа Йорданка Манкова, както и Веселин Маринов – познатият на цяла България реализатор, който показа първата си книга.

За близо два часа Людмила Филипова отвори вратите на своята креативната лаборатория, в която са родени книгите й, които вълнуват с настоящо наличие, забавна басня и историческа меродавност.

В прикачените звукови файлове ще научите повече за последния разказ „ Войната на верите “, който е чакал търпеливо 17 година преди да бъде написан и чиято първооснова са разкази на очевидци, за това по какъв начин в един разказ е събрана историята на значими крале от последната италианска династия, за сериала „ Войната на буквите “ и още доста любопитни обстоятелства за други книги на авторката.

Чуйте в атачмънтите:

За край Л.Филипова описа един малко прочут факт – птиците пеят насън. Досущ като бляновете на хората, които в сънищата си са същински и тогава трансформират фантазиите в действителност. Оставаме в очакване на новите вдъхновяващи истории, с които Людмила Филипова ще зарадва българските си читатели.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР