Чудеса не съществували, ама друг път! Идете да го кажете

...
Чудеса не съществували, ама друг път! Идете да го кажете
Коментари Харесай

Мадона живее втори живот: Бях мъртва 48 часа, органите ми отказаха!

Чудеса не съществували, но различен път! Идете да го кажете това на кака ви Мадона, с цел да видите по какъв начин ще ви се изсмее. Защото тя е уверена, че това, което се е случило с нея, не е нищо друго, с изключение на знамение. Истинско знамение.

Мадона разкри преди дни какво се е случило лятото, когато светът гръмна, че кралицата на попа е в сериозно положение в болница. Оказа се, че тя се е заразила с някаква бактериална зараза, което едвам не я умъртви. Всъщност съвсем го направи.

" Бях мъртва за 48 часа. Лекарите са ме сложили в изкуствена кома, която ми е избавила живота, а аз в действителност нищо не помня. Нямам спомен от тези дни, с изключение на, че се къпех в банята, когато съм припаднала. После ми се губят дни, а единственото, което помня, бе гласът на моя преподавател по Кабала, който беше компактно до мен в стаята ми и ме караше да му стисна ръката. Гласът му си го припомням ясно ", описа поп легендата.

65-годишната Мадона благодари на всички, които са били до нея и са се молили за оздравяването й, а след това откри и сили да се пошегува като показа, че шестте й деца също са се събрали в болничното заведение и са били към нея.

" Трябваше това да се случи, че да ги събера на едно място и шестимата ", смее се Мадона. Която изяснява, че органите й - бъбреци и бял дроб, са престанали да работят и единствено Бог я е върнал назад.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: кралица Мадона кралица на попа кабала учител по Кабала
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР