Чудели ли сте се защо любимата девойка винаги поръчва капучино,

...
Чудели ли сте се защо любимата девойка винаги поръчва капучино,
Коментари Харесай

И кафето може да определя характера

Чудели ли сте се за какво обичаната госпожица постоянно поръчва капучино, бащата пие единствено еспресо, а най-хубавият другар избира точно лате? Оказва се, че сред характера на човек и обичаната му кофеионова напитка съществува взаимовръзка:

Еспресо е известно измежду реалистите, консерваторите и извънредно праволинейните хора. Тях е мъчно да ги убедиш в нещо, взимайки решения, те се управляват единствено от своите правила. Но пък постоянно може да се разчита на тях. Любителите на това пиво постоянно избират първокласни коли, непоколебим жанр, класическа музика.

Лате избират хора, обичащи публичността. Те имат хубаво възприятие за комизъм. Често са душата на компанията и се употребяват с огромна известност измежду противоположния пол. Вечер си порекарват времето радостно на открито. На сърце са им танцувалните ритми, шумните купони и храненето в заведения за хранене.

Капучино обичат романтиците, мечтателите и всички у които възприятията доминират над разсъдъка. Често те са с положително сърце, открита душа и ценят честността в близките. Мнозина фенове на тази идеално уравновесена напитка преподичтат да живеят край морето, да слушат първокласен поп и да хапват сладко.

Почитателите на американо са рационални и избират да взимат от всичко то живота. Те постоянно съумяват, търсйки най-краткия път до задачата, по принцип са сполучливи. Обичат бохемския метод на живот, изисканата музика и спортните коли. Такива персони заобикалят да живеят в центъра на града, тъй като не понасят шума.

Трябва да отбележим че рецептите за кафе са повече от четири. Включете логиката си и асоциативното мислене. Например, ристрето, допио, източното кафе могат да бъдат отнесени към групата на еспресото. Кафето по виенски – към капучиното. А еспресо макиато- към латето.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР