ЧСИ Станимира Николова е обявила на търг помещението от 39

...
ЧСИ Станимира Николова е обявила на търг помещението от 39
Коментари Харесай

Кредитори запорираха кабинета на лекаря д-р Димитър Кехайов

ЧСИ Станимира Николова е оповестила на търг помещението от 39 кв.м, с начална цена близо 30 хиляди

ЧСИ Станимира Николова е оповестила на търг медицинския кабинет на лекаря доктор Димитър Кехайов, защото имал отговорности към кредиторската компания „ Лено АД “, демонстрира инспекция на Флагман.бг в регистъра на обществените продажби.

В него написа още, че дебитор е „ Едноличен търговец Амбулатория за самостоятелна процедура за профилирана здравна помощ авицена – доктор Димитър Кехайов “, като помещението, намиращо се в бургаския жк. „ Меден рудник “, зона Б, блок 185, ет. 1 е с площ от близо 39 кв. м и началната тръжна цена е близо 30 хиляди евро. Става дума за дребен обект, който съставлява чакалня, кабинет и WC.

По парцела има и втора забрана по дело от 2022 година при ЧСИ Делян Николов, където взискателят е Уникредит и е за договорна ипотека от 2019 година, за която очевидно доктор Димитър Кехайов не е изплащал посочените отговорности.

Всъщност, доктор Димитър Кехайов е добре прочут в град Бургас, само че не като видна Хипократова фигура, а в противен случай – той е апетитен за измамник и лъжец, който през 2020 година си направи звезден ефирен пиар, сподели съобщи, че сякаш продава сякаш извоюваната от него премия „ Лекар на годината “.



Тогава той съобщи в народен ефир, че продава наградата си „ Лекар на годината ” за 635,98 лева, с която бил почетен за спасяването на жертвите от атентата на летище Бургас през 2012, рисувайки батални подиуми, в центъра на които той е бил пръв и си е тръгнал финален,  заради неизпълнено заричане на премиера тогава Бойко Борисов за в допълнение заплащане на хората, които са на първа линия в борбата против COVID-19. 

Тогава в редакцията на Флагман.бг постъпи сигнал за несъответстващо държание, нанасяне на обиди на пациент и опит за лекуване с неприемлива методика от страна на дежурния доктор доктор Димитър Кехайов в бургаската МБАЛ „ Лайф хоспитал ” напролет на 2018 година Оказа се, че абсурдът, с който доктор Кехайов злепостави другояче образцовото частно заведение не е единствен в границите на по-малко от година стаж - толкоз се е задържал в приемното им поделение.



Още повече от УМБАЛ-Бургас тогава прецизираха, че „ той в никакъв случай не е бил „ Лекар на годината ” и сподели по малките екрани грамота от Българския лекарски съюз, каквато получихме десетки чиновници от Спешния център, приемно поделение, хирурзи, травматолози, реаниматори, рентгенолози  – всички, които се включихме в спасяването на потърпевшите от атентата през 2012 година ”

В Спешното поделение на УМБАЛ-а, където е минала част от трудовия стаж на доктор Кехайов, бяха възмутени, тъй като той ту е напускал, ту се е прибирал. Към 2020 година доктор Кехайов е работел към Пета градска болница в София, само че сякаш напускаше, тъй като щял да отпътува за Швеция.

Предвид че ЧСИ ще му вземе собствеността, не е ясно дали проектите му за непрекъсната работа в чужбина, ще се осъществен.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР