Chrysler ще разработи три електрически превозни средства до 2028 г.

...
Chrysler ще разработи три електрически превозни средства до 2028 г.
Коментари Харесай

Chrysler преосмисля концепцията за миниван за „електрическата ера“

Chrysler ще създаде три електрически транспортни средства до 2028 година - измежду тях може да има и миниван. Както твърди основният изпълнителен шеф на компанията Кристин Фойел, линията ще включва и кросоувър, който може да е серийното олицетворение на концепцията Airflow. Първият " зелен " автомобил на марката ще се появи през 2025 година

В изявление за Green Car Reports шефът на Chrysler напомни невероятната идея за миниван на Portal, която беше показана през 2017 година Ето какво сподели ръководителят на компанията: " Мисля, че е безвредно да се каже, че желаеме да преработим минивана за бъдещата ни гама. "

`Chrysler

Въпреки че Фойел не споделя детайлности за новия артикул, тя означи, че Chrysler сега „ премисля какво би трябвало да бъде миниванът и по какъв начин би трябвало да наподобява в ерата на електричеството “. В същото време някои компании към този момент са се занимавали от близко с този въпрос и Volkswagen се трансформира в един от пионерите тук. ID.Buzz потвърди, че основаването на електрически миниван не е мъртва концепция, а е жизнеспособна такава.
`Chrysler

Интересното е, че Chrysler направи някои проучвания за нужният " обхват " на такова транспортно средство и този проблем се трансформира в определящ за доста водачи: " Автономен пробег от 643 километра наподобява най-благоприятен за доста купувачи. " Що се отнася до инфраструктурата за зареждане, има предложение Stellantis да предприеме партньорски метод, вместо да построява своя лична мрежа.

Но какво да чакаме от електрическия миниван на Chrysler? Очевидно ни чака ново потомство на Pacifica, до момента в който бензиновата версия няма да бъде свалена от поточната линия преди 2025 година, защото автомобилът остава в устойчиво търсене. Въпреки това, до 2028 година всички модели с мотори с вътрешно горене ще бъдат изцяло изхвърлени от линията на марката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР