Chrysler очевидно не смята да бърза с преминаването към електрически

...
Chrysler очевидно не смята да бърза с преминаването към електрически
Коментари Харесай

Chrysler закъсня в битката с електромобили, но се включва убедително

Chrysler явно не счита да бърза с прекосяването към електрически коли и по-рано през днешния ден сподели концепт за първия си електромобил, носещ името Airflow. Колата бе показана на ревюто CES в Лас Вегас, което стартира през днешния ден.
`Chrysler

Името Airflow е употребявано за първи път през 1934 година за революционно аеродинамично возило с бензинов мотор. Сега, близо 90 години по-късно, концепцията за аеродинамика не се е трансформирала, а вместо стандартен мотор, Airflow се задвижва от електрическа двигателна сила.
`Chrysler

По един електромотор с мощ от 201 конски сили ще бъде ситуиран върху предната и задната ос, а едно зареждане на батерията ще е задоволително за пробег сред 563 и 643 километра. От Chrysler дават обещание и система за самостоятелно шофиране от Ниво 3.
`Chrysler

В интериора усещане вършат три екрана, един пред лидера, един в средата и един пред пасажера, както и огромният панорамен покрив, сходен на този при Tesla и други производители на електрически автомобили.
`Chrysler

Въпреки, че концептът наподобява подготвен за серийно произвеждане, то от Chrysler ще се забавят и дават обещание да забележим готовата му версия едвам през 2025 година, когато се чака и да стартират неговите продажби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР