,,Чрез смяната на Мустафа Карадайъ с Делян Пеевски Ахмед Доган

...
,,Чрез смяната на Мустафа Карадайъ с Делян Пеевски Ахмед Доган
Коментари Харесай

Експерт: Доган закрива периода на анонимно участие на ДПС във властта

,,Чрез промяната на Мустафа Карадайъ с Делян Пеевски Ахмед Доган дава поръчка за пренасяне на Движение за права и свободи в епицентъра на българската политическа власт, сподели доктор Николай Михайлов и разяснява, че на повърхността става очевидно, че Доган или е доста неудовлетворен от Карадайъ, или е доста удовлетворен от Пеевски. Аз мисля, че и двете са правилни.

" Г-н Пеевски е негов възпитаник и той е комплициран от дълго време на ученическата банка, с цел да му се преподават уроци. Талантите на господин Пеевски са добре известни и сигурно са ценени от господин Доган ", добави доктор Михайлов.

Според доктор Михайлов има едно необявено и забавно, информативно за процесите съревнование сред Делян Пеевски и Бойко Борисов.

" Доколкото пътищата им се разминават - единият отива нагоре, другият отива надолу, а и двамата са клиенти на " Магнитски. " Борисов е в положение на някаква тиха суматоха, той губи почва и в личната си партия, там той е разпознат като неуверен човек, сигурно знаят и основанията той да бъде нерешителен. Мотивът е прочут - той е обвинен от хегемона и това не е смешка работа. От него се ч„ ака да бъде предан на директивата, той се старае, само че това подкопава ползите на неговата партия в така наречен сглобка, в която никой от участниците не се усеща удобно.... Те са в нея, с цел да изпълнят една инструкция да подсигуряват България като една управляема страна в прифронтова позиция ", разяснява доктор Михайлов.

Според него Пеевски е в настъпателна позиция към властта и неговият престиж нараства.

,,Като артист на сцената той знае, че методът на неговото държание изобразява от личната му фигура нещо като министър-председател де факто, преди да стане де юре. Чрез промяната на Карадайъ с Пеевски Доган дава поръчка за пренасяне на Движение за права и свободи в епицентъра на българската политическа власт. Той закрива интервала на анонимно присъединяване във властта и евентуално ще пожелае това присъединяване в пълнотата на всички преференции, които присъединяване във властта дават. Това е нов интервал, обвързван с характерологията на Пеевски, който разиграва личната си роля в театрална стилистика, суфлирана от Доган.... Това, което ще прави Пеевски под управлението на Доган, е да завоюва власт ".

Д-р Николай Михайлов разяснява и политическия отзив от локалните избори.

" Заседанието на ГЕРБ ще установи, че позицията на ГЕРБ в сглобката като доста неудовлетворителна, извънредно несправедлива, а за членовете и симпатизантите - скандална ", добави той.

Той изрече мнение, че така наречен инстанция " посолството " разгражда партиите, както Симеон Сакскобургготски е съумял да разгради българските партии " след пропадането на ръководството на ОДС ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР