Чрез смяната на Мустафа Карадайъ с Делян Пеевски Ахмед Доган

...
Чрез смяната на Мустафа Карадайъ с Делян Пеевски Ахмед Доган
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Доган закрива периода на анонимно участие на ДПС във властта

Чрез промяната на Мустафа Карадайъ с Делян Пеевски Ахмед Доган дава поръчка за пренасяне на Движение за права и свободи в епицентъра на българската политическа власт.

Това сподели пред БНР доктор Николай Михайлов и разяснява, че на повърхността става очевидно, че Доган или е доста неудовлетворен от Карадайъ, или е доста удовлетворен от Пеевски. Аз мисля, че и двете са правилни.

" Г-н Пеевски е негов възпитаник и той е комплициран от дълго време на ученическата банка, с цел да му се преподават уроци. Талантите на господин Пеевски са добре известни и сигурно са ценени от господин Доган ".

Според доктор Михайлов има едно необявено и забавно, информативно за процесите съревнование сред Делян Пеевски и Бойко Борисов, " доколкото пътищата им се разминават - единият отива нагоре, другият отива надолу, а и двамата са клиенти на " Магнитски ":

" Борисов е в положение на някаква тиха суматоха, той губи почва и в личната си партия, там той е разпознат като неуверен човек, сигурно знаят и основанията той да бъде нерешителен. Мотивът е прочут - той е обвинен от хегемона и това не е смешка работа. От него се чака да бъде предан на директивата, той се старае, само че това подкопава ползите на неговата партия в така наречен сглобка, в която никой от участниците не се усеща удобно.... Те са в нея, с цел да изпълнят една инструкция да подсигуряват България като една управляема страна в прифронтова позиция ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР