Чрез проектирането на решения, които отговарят на нуждите на пазара,

...
Чрез проектирането на решения, които отговарят на нуждите на пазара,
Коментари Харесай

Евроизгледи. Можем да преработим глобалните хранителни системи, за да гарантираме устойчивост на климата и продоволствена сигурност. Ето как

Чрез проектирането на решения, които дават отговор на потребностите на пазара, както и се занимават с публични проблеми като климата и продоволствената сигурност, фирмите имат шанса да съчетаят облагата с задачата и да намерят това прелестно място, където могат по едно и също време да се оправят добре и да вършат положително, написа Адолфо Ориве.

Промяната на климата е тематика, която вълнува всеки и с право.

Но макар че осведомеността за климата се е повишила доста през последните години, мнозина към момента не схващат по какъв начин тя е тясно обвързвана с храната сигурност, хранителни боклуци и циркулярност.

Приблизително една трета от излъчванията на парникови газове в света са породени от хранителни системи. В същото време към една трета от международното произвеждане на храни се губи или пропилява, което също има влияние върху климата.

За да поддържаме възходящо население, се нуждаем от повече храна — почти 60% повече до 2050 година Но повече храна значи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР