Чрез Председателя на НС на РБдо народните представители от всички

...
Чрез Председателя на НС на РБдо народните представители от всички
Коментари Харесай

Граждани: Спешно демонтиране на паметниците на съветската армия, забрана на проруските хибридни организации у нас


Чрез Председателя на Народно събрание на Република България

до народните представители от

всички парламентарни групи

Молба

за взимане на ограничения и решения, касаещи двустранните връзки България – Русия

Уважаеми народни представители от Народно събрание на Република България, във връзка със извънредно отрицателните отзиви на български жители по отношение на дейностите на военнопрестъпника Владимир Путин по откриването на война на Русия против суверенна Украйна и осъществен геноцид по отношение на спокойно население Ви призоваваме:

1. Да се вземе незабавно решение за разглобяване на паметниците на руската ( и съветската ) войска в София, Пловдив, Бургас и Варна, като исторически претекст за отказване на завоевателно – окупационната политика на Русия в България от последните 145 год.

2. Да приемете Апел на Народно събрание до военния арбитражен съд в Хага за оповестяването, преследването и осъждането на Владимир Путин, като ВОЕННО – ПРЕСТЪПНИК.

3. Да приемете решение за дипломатически демарш на дипломат Митрофанова и чиновниците на Руското посолство в София посредством преустановяване на дипломатическите връзки България – Русия до залавянето и осъждането на военно- нарушителя Владимир Путин в интернационалния арбитражен съд в Хага за геноцид над цивилно население.

4. Да се анулира 3.03. като НАЦИОНАЛЕН празник на Република България, и да се празнува като годишнина от Брест – Литовския контракт от 03.03.1918 година в който е подписана капитулацията на Русия пред България.

5. С Решение на Народно събрание на Република България да се забранят съборите на русофилите на язовир Копринка!

6. С Решение на Народно събрание на Република България да се преразгледат уставите и активността на хибридните проруски организации като:

– Съюз на офицерите и сержантите от запаса,

– Комитет „Единение“,

– Клуб „Сигурност“,

– БРОД за България,

– Клуб „24 май“,

– Центъра за хибридни интервенции „Россотрудничество“ (Ръководено от Елена Митрофанова преди да пристигна дипломат в България)-Нюзфронт,

– Безсмъртен полк, Че Гевара,

-Дружеството на випускниците от съветските и руските вузове “Найден Геров ”,

– Движение “България-Русия ”,

– Дружеството на рускоезичните писатели в България,

– Русофилите на обвинявания в шпионаж Николай Малинов.
Илиян Нисторов и Румен Петров.
7. Да се вземе решение за започване правосъдни каузи против уличените от Прокуратурата на Република България, в държавна измяна в интерес на Русия, съветници и членове на Президентската институция.

Уважаеми народни представители,

призоваваме Ви, към взимане незабавни дейности по препоръчаните седем точки, което е безспорен АКТ на цивилизационност и съпричастност към европейските и евроатлантически полезности на България, съпричастност с оскърбените съветски и украински нации и историческо наказание на имперските упоритости на Руските самодръжци и окупатори с техния финален представител Владимир Путин.

С почитание:

Илиян Нисторов и Румен Петров – съпредседатели на “ Неформална академия за проучване на комунистическия режим, като незаконен „- Враца

гр.Враца

27.02.2022г.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР