Чрез Лукойл се финансира войната. Това трябва да спре. Това

...
Чрез Лукойл се финансира войната. Това трябва да спре. Това
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Чрез Лукойл се финансира войната. Това трябва да спре

" Чрез " Лукойл " се финансира войната. Това би трябвало да спре. Това е една съветска компания ".

Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Така той разяснява инциативата за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ".

Според Пеевски това е било инциатива на Движение за права и свободи и ГЕРБ.

" Демократична България незабавно се включиха, Политическа партия умуваха ", изясни Пеевски.

Според него страната би трябвало да има същински надзор.

" Всички ще го внесем. Чакаме Политическа партия за особения представител, те умуват. Да се завърши безконтролния импорт и експорт ", съобщи Пеевски.

По мотив идното съглашение сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " той съобщи, че " този механизъм си е техен ".

" Единствено където има болшинство от 160 депутати ще се включим да участваме. Другото е безусловно тяхно деяние като коалиция, некоалиция, както се назовават.

Не участваме в това ръководство. Давама късмет на България да има стаблино ръководство, евроатлантическо ".

Това сподели още Пеевски.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР