Чрез Лена Бориславова е поискана повторна среща, на която да

...
Чрез Лена Бориславова е поискана повторна среща, на която да
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Нещата се изгубиха в превода. Кашите са забъркани от ПП, от Асен Василев

" Чрез Лена Бориславова е поискана повторна среща, на която да се приказва по нашата стратегия, тъй като явно с тяхната и те не можаха да се оправят. Нещата се изгубиха в превода. Нашата стратегия е обществено известна. Не знам какво ги е затруднило ", сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев в студиото на " Денят ON AIR ".

Той разяснява поисканите от акад. Николай Денков срещи за диалози по програмата.

" Надявам се, че става въпрос за техническо неразбирателство или някой, който е трябвало да претвори тези опорни точки, върху които писахме чернова в обвързван текст, не е съумял да го стори. Ще приказвам за експертните групи, в които участвах. В частта, която касаеше тематиката на госпожа Цонева от страна на обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ", не мога да открия основни забележки като се изключи тематики, по които нямаме единодушие. Частта " външна политика ", която се коалираше от господин Лорер, вътре в текстовете цареше цялостен безпорядък, това е недоумение на тематиката ", изясни Георгиев.

По думите му заради тази причина писаните взаимно чернови не са били разбрани.

" Тази таблица можеше да прави работа в хода на договарянията. В следствие се очакваше обвързван текст. Това, което получихме през вчерашния ден, звучеше смехотворно ", разгласи гостът.

Той изясни, че не е имало разлики във връзка с това каква би трябвало да бъде българската политика, като даде за образец Централна Азия.

Според него сътрудниците му от " Продължаваме промяната " би трябвало да идват по-подготвени, с цел да не се хаби ненужна сила.

" Ние не сме партия на ултиматумите и абсолютизмите. Ако имаше ултиматум щяхме да се държим по този начин както се държат те. Нашето държание издава, че значима е страната. ГЕРБ предложения, като собствен натурален възможен сътрудник, втората по-големина коалиция в Народното събрание. Това, което следим е инатене, което не изяснява заради каква причина политиките, върху които другояче реализираме единодушие, да не намерят отражение и в едно вероятно държавно управление. Кашите са забъркани от " Продължаваме промяната ", от тяхното държавно управление, от техния финансов министър Асен Василев. Вътре има някакво напрежение ", добави Георгиев.

Депутатът от ГЕРБ-СДС съобщи, че никой от групата не е желал да се бърка в състава, макар, че е обикновено първата политическа мощ да има отношение към личен кабинет.

" Нека да бъдат изчерпани всички варианти. Нека на масата да се слагат целите. Властта не е торта, тя е отговорност ", добави той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР