Чрез хартиената бюлетина ще се вдигне избирателната активностПреговорите бяха конструктивни,

...
Чрез хартиената бюлетина ще се вдигне избирателната активностПреговорите бяха конструктивни,
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП бележи ръст в социологическите проучвания, защото е последователна партия

Чрез хартиената бюлетина ще се вдигне изборната интензивност
„ Преговорите бяха градивни, тъй като към този момент знаем с какво се сблъскахме през последната половин година и какво желаеме да избегнем. Знаем кое е предпочитано, тъй че това ще бъде една реализируема управническа стратегия, тъй като ние слагаме съответни периоди на съответни неща, по които към този момент се е работило. С една написана и ясна рамка ще пристигна нужният позитивен резултат. ” Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ и ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев в ефира на Nova News.

Ченчев изрази своята поддръжка и съобщи, че е обикновено Корнелия Нинова да остане министър на стопанската система, защото претекстовете за отминалия избор на съмнение, които са били точно на тематика стопанска система, са се оказали изцяло несъстоятелни. „ В диалозите досега бяха обсъждани главно политиките и техните хоризонтални посоки ”, добави социалистът.

„ Виждаме това, което имаме през днешния ден като социологически изследвания и виждаме при някои партии срив, а при други повишаване, само че отчитаме и това, че позицията на президента, която беше значително доста сериозна към държавното управление и по какъв начин той април месец е имал 51 пункта доверие, а в този момент е паднал на 43 през юни месец. Действително има проблеми за решение и сме хвърлени в доста рецесии, някои независещи от протичащото се в България, тъй че трябват незабавни решения ”, сподели Ченчев и бе безапелационен, че при Българската социалистическа партия ще има още по-голям растеж, тъй като левицата е поредна в своите дейности и има функционалността на обществен дирек в Народното събрание.

По думите му в Българска социалистическа партия чакат с неспокойствие октомври месец, с цел да могат най-сетне да дадат на хората справедливото преизчисление на всички пенсии и всеки, който е работил и има нужния трудов стаж, да получи това, което заслужава.

„ Хората чакаха от новите планове да подобрят политическия живот в страната, само че сме очевидци и е реалност, че той е негоден и то от новите планове. Например Слави Трифонов е политически мъртвец и това ще се види на изборите. От друга страна съществуването на пандемия и проблемите, които част от гласоподавателите имаха с машините – всичко това даде своето отражение ”, изясни Ченчев за новите субекти в политическото пространство и насочи апел към българските жители да не се лъжат още веднъж по тези планове, тъй като едни нови избори няма по какъв начин да подсигуряват, че ще има държавно управление.

„ И нещо доста значимо, да не се случи по този начин, че в случай че има предварителни избори ние да влезем в 2023-та година по този начин, както влезнахме в миналата – без бюджет ”, безапелационен бе заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ във връзка с рисковете, които крият предварителните избори.

Той избрани държанието на ГЕРБ и „ Възраждане ” като всяване на ужас. „ Всъщност те вършат това през цялото време и не дадоха даже ден толеранс на държавното управление. Поради тази причина сега България е хвърлена в безпорядък. Тяхното предизборно мото беше – ред в хаоса, а в действителност те сътвориха един немислим безпорядък ”, добави депутатът от левицата.

В умозаключение Иван Ченчев сподели, че социалистите ще упорстват при въвеждането на хартиените бюлетини да има засилен надзор, а сигналите да отиват там, където ще бъдат разследвани съществено и съответно. „ Ние се вслушваме в нашите гласоподаватели, тъй като на всички места ни се обръща внимание върху това, че посредством хартиената бюлетина ще се вдигне и изборната интензивност ”, приключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР