Човешкото тяло е създадено, за да се движи, и този

...
Човешкото тяло е създадено, за да се движи, и този
Коментари Харесай

Кой спорт е най-подходящ за вас? Huawei Watch GT 2 Pro ви помага в над 100

Човешкото тяло е основано, с цел да се движи, и този факт е още по-значим в турболентни времена. Те могат да ви предизвикат да измененията стила на тренировките, да пробвате нови типове спорт и даже тъкмо в този момент да започнете от нула. Новият HUAWEI WATCH GT 2 Pro, който е неотдавна на българския пазар, поддържа над 100 спортни режима – избор, толкоз богат и разнороден, че да не знаете от кое място да започнете. Huawei България потърси за съвет експерти от известната верига Pulse Fitness & Spa, с цел да помогне на почитателите на марката и придвижването да изберат най-подходящия за тях спорт, без значение от физическото и психическото си положение.

Да обичаме и предизвикаме себе си

Специалистите стартират с мотивацията. Петър Александров от Pulse Fitness & Spa споделя: „ Проучванията потвърждават, че тренировките носят доста изгоди за здравето като по-малко стрес, усъвършенстван метаболизъм, намаляване, понижен риск от сърдечно-съдови болести, по-добър сън и други. Watch GT 2 Pro следи както равнищата на стрес, по този начин и качеството на съня, само че дано се обърнем към придвижването и спортните режими, с цел да реализираме по-добри резултати “

Ок, започваме, с какво?
Това зависи от доста неща като вашият темперамент, дали сте повече индивидуалист, или екипен състезател по душа, от физическото ви положение, от опциите, които са най-удачни сега, само че и от това, в което се стремите да напреднете в бъдеще. „ Ако желаете да упражнявате сами и за вас не е неотложно да имате обществени контакти, самостоятелните спортове са вашето решение. Има доста разнообразни типове самостоятелен спорт. Голф и боулинг са подобаващи за хора, които не желаят да се натоварват доста физически, до момента в който силовите спортове като пауърлифтинг са добър избор за хора, които търсят ново физическо предизвикателство всеки ден. Фитнес тренировките също могат да бъдат класифицирани като самостоятелен спорт. Това е най-хубавият избор за тези, които имат съответна цел - загуба на тегло, увеличение на мускулната маса и по този начин нататък. “, разяснява Петър.

Сред природата
Сред новите режими, добавени в Watch GT 2 Pro, се открояват голфът и зимните спортове. Спортовете навън набират известност в този момент, а зимата занапред следва. „ Някои зимни спортове като ски бягането, дружно с бягането на дълги дистанции, колоезденето, триатлонът, и други, се класифицират като спортове за издръжливост/екстремни спортове, и са доста физически предизвикателни “, акцентират от Pulse Fitness & Spa. Предизвикателствата е добре да се извършват осведомено и следено, както да вземем за пример новият ски режим на Huawei Watch GT 2 Pro наблюдава скорост, разстояние, ски или скейтборд траекторията, кумулативното втурване, оптималният надолнище, пулса, наситеността на О2 и други параметри според от съответния тип зимен спорт, а гласов помощник ви припомня да поддържате вярната поза до момента в който се радвате на снега.





Или измежду хората
Отборните спортове са по-трудни за упражняване сега, само че е реалност, че множеството от нас са израснали, играейки на открито с другари. „ Детските години минават в отборни спортове, а ние даже не се замисляме за това. Всякакви групови занимания, били те волейбол или пилатес и аеробика, подобаващи за начинаещи, или CrossFit и TapOut за по-напреднали, са разновидности да задоволите по едно и също време потребността си от здравословно придвижване и обществени контакти, когато са вероятни и безвредно проведени. „ Друга посока са спортовете за двама, като бокс, тенис на маса, тенис на корт “ продължава Петър. „ Ако имате непосредствен другар, с който желаете да започнете да упражнявате, това е добър метод да се мотивирате един различен “.

Ходене, тичане, здраве

Бягането е една от най-популярните интензивности в света през днешния ден, то подтиква и заздравява сърдечно-съдовата система. Проучванията демонстрират, че забележителен резултат се реализира даже при джогинг по-малко от 50 минути седмично, тъй че не е нужно да сте маратонец, с цел да бягате за здраве. Ако обичате провокациите, можете да добавите разнообразни типове трудности, а Watch GT 2 Pro идва с 10 научно създадени професионални стратегии за тичане. Ако не се чувствате подготвени да станете бегач, пробвайте вървене, с положително движение, най-малко 10 000 крачки дневно. Приложението Health на смарт телефона ви демонстрира образно напредъка и пропуските ви, с цел да ви държи стимулирани за неизменност.

По-малко драма, повече йога
Напоследък доста приказваме за напрежението, а йогата е процедура, която разрешава да отпуснем по едно и също време тялото и мозъка си. Тя построява тялото по-силно, по-устойчиво и по-гъвкаво, което автоматизирано го прави по-малко податливо на пострадвания. Поради това, тя е подобаваща както за главно занятие, по този начин и като допълнение към различен спорт. Редовното й упражняване оформя фигурата и даже поправя стойката на тялото. Нейните пози, така наречен асани, се извършват с оптимално издължаване на гръбнака, което усилва дистанцията сред прешлените и понижава напрежението сред дисковете.

„ В днешно време равнището на заседналост е извънредно високо измежду хората от всички възрасти и една от посочваните аргументи е напредъкът на технологиите. Повечето устройства, които използваме, ни отдалечават от дейния метод на живот, само че това не се отнася за Huawei Watch GT 2 Pro – моят най-доверен фитнес сътрудник, който ми оказва помощ постоянно да проследявам напредъка си. “, приключва Петър Александров от Pulse Fitness & Spa.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР