Човешкият живот е по-ценен от някакви стотинки. Смяната на часовото

...
Човешкият живот е по-ценен от някакви стотинки. Смяната на часовото
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Човешкият живот е по-ценен от 54 стотинки

Човешкият живот е по-ценен от някакви стотинки. Смяната на часовото време се отразява най-вече на хората от превоза, както и на продуктивността на труда. Това съобщи финансовият специалист Мика Зайкова пред Българска национална телевизия.

"Губим продуктивност, само че печелим от електрическа енергия. Ако попитате хората в туризма, те ще желаят лятното часово време. По безвредно е зимното часово време. Ако се върнем обратно в годините, зимното часово време е по-добро за нас. Целта е човек да живее добре, да работи на драго сърце и да бъде по-производителен ", сподели още Зайкова.

"Имаме потребност най-малко от месец за акомодация на организма. Един час обратно и един час напред се отразява доста на организма. Синдрома на унесеност е доста значим. Тази унесеност е причина за честите ПТП-та ", сподели Председателят на Съюза по авто-мото подготовка Йонко Иванов.

"Има някакви плюсове, само че те са единствено стопански. Най-добре ще е по ярко да се кара в пиковите часове. За мен уравновесеното часово време е лятното и плаващото работно време ", приключи Иванов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР