Човешки останки са открити в куфари, закупени на търг в

...
Човешки останки са открити в куфари, закупени на търг в
Коментари Харесай

Човешки останки са открити в куфари в Нова Зеландия


Човешки остатъци са открити в куфари, закупени на търг в склад в Нова Зеландия, оповестява вестник " Гардиън ", представен от Дарик.

Останките са били открити в пътническите чанти, закупени от нищо неподозиращо семейство. Полицията допуска, че в куфарите се намират останките на голям брой хора, оповестява Newshub.

Полицията е почнала следствие за ликвидиране и се опитва да разпознава останките. Смята се, че фамилията не е забъркано в закононарушението.

Обитателите на дом в Окланд се обадили на полицията, когато разкрили останките, откакто „ донесли на адреса им закупените движимости “, каза инспекторът Тофилау Фаамануя Вааелуа.

Разследващите оповестяват още, че предстои да бъде извършена аутопсия на откритите човешки остатъци. 



Оценяваме, че има значителен публичен интерес към случилото се, само че като се има поради естеството на откритието, към момента има редица следствия, които би трябвало да бъдат осъществени “, споделя Фаамануя Вааелуа.

„ Приоритетът на полицията е да удостовери самоличността на жертвата, с цел да можем да установим цялостните условия зад откритието ".

„ Като се има поради естеството на откритието, това може да отнеме известно време “, споделят още от полицията.

Не е имало непосреден риск за обществото, сподели още Вааелуа.



„ Съжалявам за фамилията, тъй като те нямат нищо общо с това. И който и да го е направил, хайде, начело. Малко е незаслужено. Това е извънредно. ”, споделя комшия на фамилията, получило останките.

Други съседи са усетили „ неприятна миризма “, идваща от парцела в четвъртък, малко преди идването на полицията, оповестява новинарският уебсайт Stuff.

Съседка споделя, че синът й е видял по какъв начин куфар е бил изваден от ремарке в парцела и отвеян в палатка за правосъдни специалисти.

По информация на сайта Dailybeast проверяващите работят по версията, че килърът евентуално е някогашен служител на реда, а останките са били разченени с цел да се съберат в куфарите. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР