Човешки останки бяха намерени в крокодил, дълъг над четири метра,

...
Човешки останки бяха намерени в крокодил, дълъг над четири метра,
Коментари Харесай

Човешки останки бяха намерени в крокодил

Човешки остатъци бяха открити в крокодил, дълъг над четири метра, заяви „ Скай нюз “. Смята се, че влечугото е изяло стара жена в австралийския щат Куинсланд.

Ан Камерън, страдаща от деменция, е напуснала старческия дом, в който е била настанена. Дрехите й са открити покрай река в тропическа гора, разкриха локалните служби. Няколко часа по-късно е открит и крокодилът, умъртвил 79-годишната жена. Специалисти са изследвали животното, като в него са открити човешки остатъци. Разследването продължава.

Съдебни лекари ще потвърдят, че останките са на старата жена, която се е изгубила по време на разходката си и е била нападната от влечугото. Соленоводните крокодили убиват приблизително по двама души годишно в региона.

Броят им се е усили, тъй като през 70-те години на предишния век са оповестени за заплашен тип и управляващите подхващат стъпки, с цел да ги защитят. От фамилията на Ан Камерън показаха, че не желаят нито едно от тези животни да бъде убито.

Старческият дом не е забранявал на възрастните хора да го напущат. Синът на умрялата жена съобщи, че фамилията не упреква чиновниците в дома. Австралийските служби оповестиха, че крокодилът е бил евтаназиран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР