Човешки череп е открит в двора на къща във Врачанско,

...
Човешки череп е открит в двора на къща във Врачанско,
Коментари Харесай

Само в BulNews! Намериха човешки череп в двора на къща във врачанско село /снимки 18+/

Човешки череп е открит в двора на къща във Врачанско, научи извънредно организация BulNews.
На злокобната находка се натъкнал през вчерашния ден Е. Ф. в Главаци. Мъжът е от прилежащото село Ботуня и се занимава с действия с бобкат. 
Вчера, към 10.30 часа, отишъл в частен парцел в Главаци, където имал ангажимент да почисти двора на къща, която била неотдавна закупена от жена. Мъжът почнал разчистването на обраслия имот и след няколко изхвърлени камиона, при следващия ров, се натъкнал на човешки череп. 
Човекът незабавно алармирал кметицата на Главаци Светлана Иванова. Жената пристигнала на адреса и повикала на място кварталния служител на реда за злокобната находка. Малко по-късно в къщата пристигнали екипи криминалисти. Ченгетата огледали региона обширно, правили измервания и взели проби от място, след което черепът бил откаран в лаборатория на регионалната дирекция на полицията във Враца.
По неофициална информация, къщата не е населявана от към 3 години. Жената, която все още стопанисва парцела, останала втрещена от находката, която била открита в двора ѝ и се надява той да не е бил фон на осъществено закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР