Човешката глупост е безкрайна. България е на 1300 години. Защо

...
Човешката глупост е безкрайна. България е на 1300 години. Защо
Коментари Харесай

Борисов за Слави: Човешката глупост е безкрайна, да си стои на пиедестала

Човешката нелепост е безкрайна. България е на 1300 години. Защо ме питате за това. Може да има " Няма такова предаване ". Всеки може да си кръсти партията, както желае. Това съобщи пред bTV министър председателят Бойко Борисов във връзка партията на Слави Трифонов.

" Няма такава страна, където всяка вечер в най-гледаното време всеки може да си промотира партията, без никакви въпроси. Има ли различен да му е разрешено да си промотира партията години наред. Когато разберем общинските му съветници, кметовете, депутати, министри, тогава ореолът ще изчезне. Пожелавам му триумф, той е интелигентен човек. Сега играта ще е почтена, преди не беше. Да седи на върха на своя фундамент и да дава оценки, сподели още Борисов за Слави Трифонов.

" Той е интелигентен човек. Той е доста интелигентен и вижда от кое място идва крахът на политиците. Дори най-обичаните, най-харесваните ", добави министър-председателят.

Във връзка с локалните избори водачът на ГЕРБ разгласи, че е оставил кметовете сами да водят акциите си. Фандъкова получи цялостните права сама да подреди листата си. Не се греша в акцията ", разяснява министър председателят.

Ако Фандъкова загуби, това ще е загуба за София. В столицата се направиха толкоз хубави неща. Станах кмет, когато в София нямаше нищо, булевардите бяха в дупки, нямаше паркове, по " Витошка " още стояха мутрите ", изброи Борисов.

Той се върна още веднъж на абсурда " Апартаментгейт " и разгласи, че това е бил тежък удар върху ръководещите. " Отстраних толкоз депутати и зам.-министри, с цел да резберат, че това е инцидентно, а не е жанр ", разяснява той.

Попитан за Цветан Цветанов, министър председателят съобщи, че е отчаян от него.

" Цветанов, когато се кандидатирах за кмет, изобщо го нямаше. След тези две изявленията, които даде, не ми липсва, изговори куп нелепости. Това не му прави чест. Дано да е сполучлив новият му план, като на Слави Трифонов и да върви напред, само че да не ми дава оценки, тъй като той най-добре знае защо става въпрос. Не чаках толкоз бързо да излезе и да приказва нелепости.Цвета Караянчева сподели, че е възмутена от това, което е споделил за смесените региони. Ние на всички места водим борба с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия ги няма ", сподели Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР