Човешка грешка е причината за инцидента в Хитрино“, смята кметът

...
Човешка грешка е причината за инцидента в Хитрино“, смята кметът
Коментари Харесай

Кметът на Хитрино беше призован като свидетел по делото за инцидента

" Човешка неточност е повода за случая в Хитрино “, счита кметът на селото Нуридин Исмаил, който през днешния ден беше свикан като очевидец по делото за случая с товарния трен. Обвиняеми за злополуката и последвалия гърмеж на 10 декември 2016 година са машинистите Димитър Михнев и Радослав Петков.

" Днес е сложен ден за мен. Връщам се към нещастието ", показа откакто беше разпитан кметът на Хитрино Нуридин Исмаил. Той обаче беше безапелационен, че институциите и хората са работили по най-хубавия метод: " Това, че не се стигна до взривяването на цистерна и остана единствено с гърмеж от приключването на самия газ. Аз съм признателен на хората, които се включиха - " Бърза помощ ", полиция, пожарна. Не виждам какво друго бихме създали в един миг ". " Убеден съм, че повода за случая със седем жертви и десетки потърпевши, е високата скорост на влака ", уточни Нуридин Исмаил, запитан каква присъда чака за машинистите:

" Такъв случай и с толкоз жертви - имаме млада жена, която още не вижда. Представяте ли си тази жена да не може да си види децата. Тежки са следствията и мисля, че е заслужено те да бъдат наказани ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР