Човекът, загинал по време на опита за убийство на бившия

...
Човекът, загинал по време на опита за убийство на бившия
Коментари Харесай

Жертвата на стрелбата от митинга на Тръмп се „хвърли върху семейството си“, за да ги спаси от куршуми

Човекът, умрял по време на опита за ликвидиране на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, е 50-годишният пожарникар Кори Комператоре, споделя фамилията му в Публикация във Фейсбук.

„ Митингът на Тръмп в PA лиши живота на брат ми, Кори Комператоре. Омразата към един човек лиши живота на индивида, който обичахме най-вече “, сподели сестра му Доун Комператоре Шафер в обявата в неделя.

Comperatore е служил преди този момент като шеф на доброволческата пожарна компания Buffalo Township, се споделя в отчет на Pittsburgh Post-Gazette.

Губернаторът на Пенсилвания Джош Шапиро удостовери самоличността на Comperatore по време на конференция в неделя, откакто беседва със брачната половинка и децата си, като сподели, че той е татко на две дъщери, които вървят на черква всяка неделя.

„ Кори беше разпален покровител на някогашния президент и беше толкоз разчувствуван да бъде там нощес с него в общността “, сподели той, добавяйки, че брачната половинка на Комператоре „ помоли д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР